Strona 4 z 23 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 226

Wątek: valuebasket.pl

Domyślnie Odp: valuebasket.pl

Cytat Zamieszczone przez boshko Zobacz posta
    Zastanawiam sie nad zakupem w tym systemie, przegladam fora i....... jestem w kropce. Zakup za 3200 zł
    Kontakt telefoniczny zerowy. Dwa razy, po 5 niedoszłych połączeń o różnych porach dnia sprawdzałem na własne ucho.
    Kolega podpowiada, żeby brać w systemie ratalnym np 10 rat. Koszt niewielki, a jest jakieś tam zabezpieczenie, gdyby sprzęt nie pojawił się w domu.
    Lepiej być w kropce niż w czarnej dziurze .
    C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
    www.cobalt.fr.pl

Uzależniony

Z tego co się orientuję to oni nawet nie wyślą Ci za pobraniem a Ty tutaj o ratach? Bo chyba nie sądzisz, że zawszesz umowę ratalną z bankiem, który to po informacji od Ciebie, że zostałeś oszukany stwierdzą "a to nie ma problemu, nie musi nam Pan oddawać pieniędzy" ?

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Z tego co się orientuję to oni nawet nie wyślą Ci za pobraniem a Ty tutaj o ratach? Bo chyba nie sądzisz, że zawszesz umowę ratalną z bankiem, który to po informacji od Ciebie, że zostałeś oszukany stwierdzą "a to nie ma problemu, nie musi nam Pan oddawać pieniędzy" ?
    Wchodzisz sobie w Allegro i kupujesz na raty. Spokojnie też możesz płacić gotówką za pobraniem: TANIO! Lustrzanka Canon 6D Body+3 Lata GWARANCJI (5452702636) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
    Sklep jest ch....wy i osobiście nic tam nie kupię.
    Najlepszy jest komunikat infolinii: "w tej chwili infolinia jest nieczynna, 14 maja zostanie uruchomiona ponownie". Nikt nie zauważył, że minął miesiąc i nic się nie zmieniło.
    www.cobalt.fr.pl

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Cytat Zamieszczone przez cobalt Zobacz posta
    Wchodzisz sobie w Allegro i kupujesz na raty. Spokojnie też możesz płacić gotówką za pobraniem: TANIO! Lustrzanka Canon 6D Body+3 Lata GWARANCJI (5452702636) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
    Sklep jest ch....wy i osobiście nic tam nie kupię.
    Najlepszy jest komunikat infolinii: "w tej chwili infolinia jest nieczynna, 14 maja zostanie uruchomiona ponownie". Nikt nie zauważył, że minął miesiąc i nic się nie zmieniło.
    albo ze mna coś nie tak, albo...
    wchodze w zakładkę dostawa i płatnośc i ni cholery nie widze płatności gotówka za pobraniem
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    albo ze mna coś nie tak, albo...
    wchodze w zakładkę dostawa i płatnośc i ni cholery nie widze płatności gotówka za pobraniem
    Wszystko z Tobą jest OK. Ta opcja rusza dopiero od listopada.
    www.cobalt.fr.pl

Dopiero zaczyna

Domyślnie valuebasket.pl

Ja jeszcze bym zaryzykowal zakup na allegro. Jeśli ktoś ma dylemat czy kupić nowy tutaj czy używany a ma dylemat co do gwarancji to w tej cenie raczej cieżko o używany z gwarancją a tak to ma nówke z "jakąś tam" gwarancją. Chociaż obecnie jak Canon ma cashbacka to po sprzedaży tabletu i adobe wychodzi korzystniej.
    Ostatnio edytowane przez Pawelus ; 15-06-2015 o 13:08

Miasto
    Nowy Sącz

Wszystko z Tobą jest OK. Ta opcja rusza dopiero od listopada.
    byle nie tak, jak infolinia
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

byle nie tak, jak infolinia
    Ryzyko jest duże.
    Co prawda kupowałem lampę z Chin, ale to było tylko 150$.
    Wtopione 5 000 zł już boli .
    Szkoda, że Allegro nie ma opcji blokowania kasy do momentu potwierdzenia odbioru aparatu.
    www.cobalt.fr.pl

Miasto
    Nowy Sącz

Ryzyko jest duże.
    Szkoda, że Allegro nie ma opcji blokowania kasy do momentu potwierdzenia odbioru aparatu.
    a niech ktos wytłumaczy prostemu człowiekowi, jak to jest przy płatności karta kredytową (lub przelewie z karty) w wypadku nie otrzymania przedmiotu? (czy to prawda,ze mozna sie ubiegac o zwrot, czy jak to sie tam nazywa?) ale w praktyce, a nie teoretycznie (ktos dostał zwrot w wypadku nieotrzymania towaru?)
    Ostatnio edytowane przez tombas ; 15-06-2015 o 15:19

Pełne uzależnienie
    Miasto
    śląskie (górnośląskie)

Ryzyko jest duże.
    Blokowania kasy (escrow) nie ma, ale (podobno) niektórzy z powodzeniem skorzystali z "Programu Ochrony Kupujących".

a niech ktos wytłumaczy prostemu człowiekowi, jak to jest przy płatności karta kredytową (lub przelewie z karty) w wypadku nie otrzymania przedmiotu? (czy to prawda,ze mozna sie ubiegac o zwrot, czy jak to sie tam nazywa?) ale w praktyce, a nie teoretycznie (ktos dostał zwrot w wypadku nieotrzymania towaru?)
    Osobiście nie musiałem korzystać, jest "chargeback", do wyszukania w google "chargeback nazwa_Twojego_banku" (pojawią się odnośniki do stron banków ze szczegółowymi informacjami).

Strona 4 z 23 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów