Strona 3 z 23 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 226

Wątek: valuebasket.pl

Domyślnie Odp: valuebasket.pl

Informację ze strony znam, ale ciekaw jestem jak to wygląda w praktyce. Ktoś może potwierdzić z własnego doświadczenia?

Początki nałogu Awatar Adam71
    Miasto
    Pruszków

Kupiłem tam obiektyw ale przez stronę www. Dotarł po ok 3 tygodniach i złego słowa o nich nie powiem. Natomiast na pewno jest to sklep dla cierpliwych. Pewnie i uda się skorzystać z gwarancji ale na pewno to będzie trwało długo.
    Może body bałbym się kupować ale obiektyw mogę zaryzykować. Na pewno jest solą w oku dla sklepów wiec będą ich opluwać ile się da. Ale każdy ma swój rozum i albo kupuje z gwarancją PL albo taniej i dłużej czeka i oblicza że gwarancja mu się nie opłaca.

Ja kupiłem przez aukcje i dostałem aparat po 7 dniach kalendarzowych, kontakt średni, bez dodatkowych opłat w sumie transakcja na plus.
    Pozdr.

Bywalec
    Miasto
    Chełm

Ja u nich kupiłem Sigme 15mm F2.8 Fish i dotarła w 10 dni, zaoszczędziłem 600,-, udana sztuka, nie było problemu. Później kupiłem Body Canona 6D - transakcja przebiegła tak jak poprzednio. Warto do nich systematycznie zaglądać. Ostatnio mieli Sigmę 85 1.4 za 2600,- (teraz już po 3100,- jest) ale przed pare dni można było ładną kwotę zaoszczędzić

Uzależniony

Ja osobiście uważam, że ten sklep to bomba zegarowa, tylko czekać kiedy wybuchnie.

Dopiero zaczyna

Dlaczego tak uważasz?

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

a mało takich akcji było? coś niby jako tako działa aż naciągną ludzi na gruby hajs i się zwiną z interesem
    SONY

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez Pawelus Zobacz posta
    Dlaczego tak uważasz?
    Kolega salas Ci odpowiedział. Atrakcyjne ceny wyłączają myślenie. Mnóstwo jest takich przypadków, że sklep internetowy przez długi czas bazując na niskich cenach przyciąga klientów budując swoją dobrą opinię wywiązując się z umów, a następnie zamyka swój interes i słuch po nim i po grubej kasie wpłaconej na konta ginie. Ja wolę zapłacić trochę więcej, iść do sklepu, porozmawiać, mieć polską gwarancję, towar od ręki i święty spokój.
    Cholery by dostał czekając na sprzęt po kilka tygodni i nie być pewnym czy w ogóle do mnie dotrze ale jak widać śmiałków nie brakuje i brakować nie będzie bo cena robi swoje.

Bywalec Awatar McLaren
    Miasto
    Mysłowice

Też uważam że jeśli korzystać z takich sklepów to tylko na początku działalności. Im szybciej tym większa szansa że się uda zaoszczędzić. Gdy taki sklep zaczyna zdobywać zaufanie klientów, to już jest za późno żeby ryzykować. A ceny kuszące ;-)
    5DMk3 ; G7X ; 17-40L ; 35/1.4 Art ; 50/1.4 ; 85/1.2L ; 135/2.0L ; 70-200/2.8L IS ;580EXII ;

Zastanawiam sie nad zakupem w tym systemie, przegladam fora i....... jestem w kropce. Zakup za 3200 zł

Strona 3 z 23 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów