-
Odp: valuebasket.pl
Zakupiony w Valuebasket obiektyw Canona otrzymałem po 11 dniach (7 dni roboczych) czyli o 1 dzień dłużej niż podają w regulaminie. Monitorowanie przesyłki jest całkiem niezłe. Po 2 dniach otrzymałem wiadomość o wysyłce towaru, następnie podali nr. trackingu, a dalej kurier DPD informował mnie o kolejnych miejscach przeładunku (Amsterdam, Best, Polska, Kraków). Obiektyw przyszedł bezpiecznie zapakowany w oryginalnym pudełku, które było owinięte w grubą folię bąbelkową. Nie ma mowy o żadnej podróbce (podrobić można dekielek, akumulatorek, a nie obiektyw). Wszystko nowiutkie, pachnące, made in Japan. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i obsługi Valuebasket. Za canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM zapłaciłem przez PayPala 4299zł. Dla porównania w RTVEuroAGD kosztuje 5880zł !!!. Sorry Prezesi, ale nie dołożę się Wam do 150000, miesięcznej pensji ...aaachaaa chaaaa chaaaa .....na Allegro jeden "złodziej" za ten obiektyw chce nawet ponad 6400zł !!!! toż to Rozbój w biały dzień !!! Nie twierdzę, że wszystko co oferuje Valuebasket jest konkurencyjne i tańsze bo tak nie jest, ale cenowo są bardzo elastyczni. Cena towaru, który przestał już być nowością leci na łeb na szyję, a polscy biznesmeni są bardzo niecierpliwi, chcą się nachapać jak najwięcej w jak najkrótszym okresie czasu. Kto głupi niech płaci. Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów