Strona 21 z 23 PierwszyPierwszy ... 111920212223 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 226

Wątek: valuebasket.pl

Uzależniony Awatar italy

Domyślnie Odp: valuebasket.pl

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Na FF 600 jest w sam raz
    No , ale ja mam 900 mm a Ty tylko 600 mm

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez r_m Zobacz posta
    Znajomy kiedyś miał lustrzankę bez polskiego menu, ale z azjatyckimi językami.
    W komentarzu na allegro tez ktoś o tym pisał "Przysłali Nikon D7100 bez polskiego menu , chociaż na stronie było podane j.pol w menu" (tak, wiem, że to nie Canon, ale nie zgadza się to z Twoją wypowiedzią, że "mają wszystkie").
    "kiedyś" to może i tak było, co do nowych sprzętów to miałem tego w rękach masę, zarówno z dalekiego wschodu jak i usa. Żaden nie miał wyciętego języka polskiego.

Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    Ja mam 6d bez polskiego jezyka, kupiony u chinczykow
    Tylko, że Ty chyba masz wersję 6d specjalnie na rynek chiński, wykastrowaną z gps i wifi prawda? Nie widziałem 6d z wifi/gps bez j.pol. a widziałem i wersje z Singapuru/Usa.
    Choć nie zaprzeczam, może są jakieś dziwne wyjątki, człek całe zycie się uczy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    śląskie (górnośląskie)

Nie będę się spierał, bo masz o wiele większe doświadczenie ze sprzętem, jednak komentarze u valuebasket na allegro mówią także o Sony, kolega ma nowego Canona bez polskiego menu, więc wygląda na to, że zdarzają się jakieś wersje azjatyckie bez jęz.polskiego, co może być ważne dla niektórych zainteresowanych.

Kurcze nie wiem dlaczego nie mogę skorzystać z płatności paypal na ich stronie www. Mógł by ktoś sprawdzić czy działa i można się zalogować na PP?

Początki nałogu Awatar 5pirit

Oglądam ich oferty i jedna kusi mnie bardzo, bo cena jest megaśna:

Obiektyw Sigma 24-35mm f/2 DG HSM Art do Canon EF (Czarny) - Sigma Lenses - SLR Lenses - Lenses | ValueBasket PL

Tylko jednak jakiś lekki strach jest.
    eŁOS 6D + Canon + Tamron + Tokina + YN

Bywalec Awatar PRZEMOLO79
    Miasto
    Stg

Uważajcie na Valuebasket to już nie ta sama firma co na początku! Zamówiłem C6d 10.03 mija miesiąc i nic zwlekanie, zdawkowe odpowiedzi że opóźnienia na magazynie itp. A aparatu jak nie ma tak nie ma i nikt nie potrafi powiedzieć kiedy będzie! W piętek anulowałem zamówienie, anulacja została przyjęta i teraz sobie czekam na pieniądze dalej nic...cisza.....sprawę zamierzam skierować na policję. Nie mam ani aparatu ani pieniędzy i m-c w d....

Skoro ledwo miesiąc to wszystko po staremu przecież. Od zawsze masa zamówień wychodziła i z dużo większymi opóźnieniami

Sent from my iPad using Tapatalk

Bywalec Awatar PRZEMOLO79
    Miasto
    Stg

Tak może i masz rację są tacy co czekają po 2 m-ce :-) kupowałem obiektyw u nich to dostałem go po 10 dniach :-) miałem szczęście widocznie. Nie neguję ich polityki ale niech to zaznaczą. Ja potrzebowałem aparatu do pracy i trochę to za długo dla mnie. Swoją drogą ciekawe ile czasu pójdzie kasa, z tym widać też mają problem a tu już nie ma usprawiedliwienia, tym bardziej że konto jest w Polsce...Szkoda że mają takie podejście.

Sent from my iPad using Tapatalk[/QUOTE]

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez PRZEMOLO79 Zobacz posta
    Uważajcie na Valuebasket to już nie ta sama firma co na początku! Zamówiłem C6d 10.03 mija miesiąc i nic zwlekanie, zdawkowe odpowiedzi że opóźnienia na magazynie itp. A aparatu jak nie ma tak nie ma i nikt nie potrafi powiedzieć kiedy będzie! W piętek anulowałem zamówienie, anulacja została przyjęta i teraz sobie czekam na pieniądze dalej nic...cisza.....sprawę zamierzam skierować na policję. Nie mam ani aparatu ani pieniędzy i m-c w d....
    W jakim sensie nie ta sama ?

Bywalec
    Miasto
    Chełm

I JA PRZESTRZEGAM!!!!!! W zeszłym roku robiłem u nich 2 razy zakupy na 7000,- i było wszystko w jak najlepszym porządku i tym razem zamówiłem u nich SIGMĘ 20 1.4 ART. Wysyłka miała nastąpić od 2 do 6 dni, po 2 tygodniach było napisane że będzie opźnienie. Wkur......em się i anulowałem zamówienie. Czekam już ponad tydzień i pieniędzy jak nie było jak nie ma. Czekam jeszcze tydzień i zgłaszam sprawę na policję.

NIE KUPUJCIE TAM!!!

OSZUŚCI!!!

Lepiej dozbierać parę złotych i kupić w Polsce. Podejrzewam, że w ogóle tego sprzętu nie mają, tylko obracają wpłacanymi pieniędzmi w tym czasie, moje 3 tysiące mają już prawie miesiąc to pare złotych można w ten sposób zarobić.

PRZESTRZEGAM KAŻDEGO - SZKODA NERWÓW!!!

Strona 21 z 23 PierwszyPierwszy ... 111920212223 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów