Fotosoft ma za 5499 - nie znam sklepu, no ale piszą, że dostajesz paragon lub fakturę, więc lepiej tak kupić i spać spokojnie.
Fotosoft ma za 5499 - nie znam sklepu, no ale piszą, że dostajesz paragon lub fakturę, więc lepiej tak kupić i spać spokojnie.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Cichy masz chyba siłę przebicia albo ja nie jestem cierpliwy i kupiłem na allegro nowe 6D od WhiteCamera z Częstochowy za 5349 zł z gwarancją i paragonem.
Trzeba dodać z Chińczycy mieli teraz nowy rok, także praktycznie nikt nie pracował i graty które zamawiałem w styczniu dopiero teraz zostały nadane.
Także taki okres.
Mnie bardziej zależało na gwarancji niż czasie realizacji.
W Chinach wiele osób nie pracuje do 2 tygodni po nowym roku, także zanim wszystko wróci do normy to jeszcze trochę minie.
czy ktoś się domyśla dlaczego podmiot tego wątku zwija sie z allegro?
zwijają się, bo nie ma nowych aukcji mi odpowiedzieli lakonicznie "Niestety na ten moment nie wystawiamy nowych aukcji na platformie allegro. " a interesuję się bo jak u nich sigma 85 1.4 kosztuje 2650zł za na allegro używaną chcą 2699 to kurde szkoda , ze sie zwijają bo to zawsze bezpieczniej było kupić od nich przez allegro niż przez ich sklep a taka opcja teraz została. Z drugiej strony nie rozumiem sprzedajacych używany taki obiektyw, nie wiedzą ze niedługo wyjdzie 85 z serii art i wtedy to za 2k nie sprzedadzą swoich używanych?
Ostatnio edytowane przez stempel74 ; 01-03-2016 o 11:28
To "zwijanie się" z allegro chyba związane jest z zapowiedziami opodatkowania handlu w internecie, ale może się mylę. Podobno pis się z tego wycofał, ale kto ich tam wie...