Pewnie za tyle to by od ręki poszedłJest jeden z totalnie startym lakierem za 150zł tylko a reszta to 450zł+
![]()
Pewnie za tyle to by od ręki poszedłJest jeden z totalnie startym lakierem za 150zł tylko a reszta to 450zł+
![]()
FF + trzydziestka piątka![]()
Canon 40D+Tamron 17-50 od Cichego+Grip+Canon50mm (4555834949) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Co myślicie o tej ofercie?
cena całkiem rozsądna![]()
według mnie warto![]()
Jak masz kasę, to bierz. To porządny zestaw, nauczysz się na tym i jeszcze przez wiele lat będziesz korzystał. Sam bym go łyknął, ale już kupiłem. A o Cichym robi się głośno![]()
Wygląda przyzwoicie. Pozostanie sprawdzić działanie.
Dzięki wielkie za pomoc w wyborze
Powiedzcie mi jeszcze jaka nie droga karta 4-8GB, raczej nie będę używał zdjęć seryjnych może tylko czasami. Więc super prędkości nie musi mieć.
http://www.empik.com/karta-compact-f...,elektronika-p
tylko 4GB
W tej cenie mam 8GB trochę wolniejszej ale nie znam marki: Karta pamięci CF Transcend 8GB x133 CompactFlash (4513988618) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Lub kingstona ale ta chyba będzie powolna
http://www.empik.com/karta-pamieci-k...,elektronika-p
Ostatnio edytowane przez Larino ; 31-08-2014 o 13:30
bierz taka na jaka cie stac, bez rozmyslania
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
Żadna karta nie da Ci "super prędkości" w tym aparacie bo ma zapis z tego co pamiętam ok. 10MB/smi się rewelacyjnie sprawdzały najtańsze zielone albo czerwone Kingstony 266x
![]()
FF + trzydziestka piątka![]()
Aparat zakupiony
Jak na razie jestem zakłopotany ilością funkcji, przycisków itp![]()
A ja mam pytanie dotyczące wiarygodności podawanych na aukcjach stanów licznika migawki...jak to wygląda w praktyce? Czy może ktoś tym manipulować? Sprzedający często pokazujś screny różnych aplikacji podających stan licznika...
EOS 40D + EOS 400D + S 17-70/2.8-4.5 DC + S 70-300/4-5.6 APO DG Macro + C 50/1.8 II , C 580 EX II, monopod Velbon RUP-43, statyw Hama, plecak Lowepro i kilka innych drobiazgów