Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Zakup cyfrowego kompaktu

kgolebiowski
    Guest

Domyślnie Zakup cyfrowego kompaktu

Zastanawiam się nad zakupem cyfrowego kompaktu.Chcę żeby to był aparat kieszonkowy,małych wymiarów.W rankingach TIPA i EISA Sony DSC t9 zajmuje czołowe miejca.Nieżle wypada FinePix F10.Co myślicie o tych modelach, może jeszcze jakieś propozycje?

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

zobacz na www.cyberfoto.pl

tam mozesz poczytac co nieco o tych aparatach!
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kgolebiowski
    W rankingach TIPA i EISA Sony DSC t9 zajmuje czołowe miejca.Nieżle wypada FinePix F10.Co myślicie o tych modelach, może jeszcze jakieś propozycje?
    http://rtfm.killfile.pl/#wybierz

Dlaczego sadzisz ze na 'Forum użytkownikow apratow marki Canon' dostaniesz inna porade niz "kup Canona" ?

kgolebiowski
    Guest

Domyślnie

Ponieważ jestem uzytkownikiem i sympatykiem Canona i zamierzam w niedalekiej przyszłości (lato) kupić 350 d.Potrzebuję drugiego aparatu takiej raczej zabawki do kieszeni.Z niecierpliwością czekam na propozycję zakupu aparatu Canona,niestety nigdzie w rankingach na czołowym miejscu nie znalazłem Canona.
    Ostatnio edytowane przez kgolebiowski ; 29-03-2006 o 16:22

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kgolebiowski
    Ponieważ jestem uzytkownikiem i sympatykiem Canona i zamierzam w niedalekiej przyszłości (lato) kupić 350 d.Potrzebuję drugiego aparatu takiej raczej zabawki do kieszeni.Z niecierpliwością czekam na propozycję zakupu aparatu Canona,niestety nigdzie w rankingach na czołowym miejscu nie znalazłem Canona.
    No to kup sony, co za problem? Skoro juz wiesz co chcesz kupic to gdzie sa te watpliwosci?

Jesli chcesz konkretnej odpowiedzi to zadawaj konkretne pytania, inaczej nikt ci nie odpowie... Jesli kryterium wyboru aparatu jest ranking dziennikarzy ktorzy w wiekszosci takich wypadkow "maja wyrobione zdanie" to ja nie mam pytan.

kgolebiowski
    Guest

Domyślnie

Jestem amatorem i wolę oprzeć się na opinii ludzi którzy się znają na fotografii stąd też moje pytanie na forum.Wolę kupić Canona ale brak Canonów w rankingach chyba nie wynika z zawiści dziennikarzy.350 d w swojej klasie jest na pierwszym miejscu i dlatego też kupię go.

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Wikeszosc z nas to amatorzy, tylko sa dwie grupy amatorow: ci ktorzy wiedza czego chca i ci ktorzy nie wiedza. Jesli sprecyzujesz swoje zainteresowania fotograficzne to moze sie okazac ze dla ciebie bedzie np najlepszy 5 w rankigach aparat, a pierwszy z rankingu bedzie np bezndziejny, dlatego poza bezgraniczna wiara w testy innych ludzi, warto tez miec swoje zdanie.

kgolebiowski
    Guest

Domyślnie

No to powiedzmy jestem takim amatorem który robi zdjęcia u cioci na imieninach przy kotlecie

Uprawnienia umieszczania postów