dystrybucja bez PL instrukcji
dystrybucja bez PL instrukcji
To oznacza spadek ceny 10D ;-) Super![]()
Hm?Zamieszczone przez alahari
Ja nie... Tommy, Slawek Jankowski + jeszcze pare osob z grupy pl.rec.foto.cyfrowa .
Ciekawe czy p13ka sobie go kupi, bo cos wspominal - chetnie pomacam.
No, skoro zostałem wywołany do tablicy to odpowiadam: nie, nie kupię. 20D nie ma dla mnie niczego takiego, co by mi kazało sprzedać mojego 2 letniego 10D z gripem za połowę ceny jaką za niego swego czasu zapłaciłem (a zapłaciłem 7 tys. zł.Zamieszczone przez Vitez
) i dokładać 2-3 tys.
6 Mpix i 3 fps mi wystarcza. AF ułatwiający złoty podział? I tak przeważnie ostrzę środkowym. E-TTL 2 czy odrobinę mniejsze szumy? Dajcie spokój, nie dajmy się zwariować! To co rzeczywiście mogłoby mi zabić ćwieka to mniejszy crop np. 1,3x. Bez tego w ogóle nie ma o czym mówić. Już wolę jakieś szkło sobie kupićCały czas myślę o tej Sigmie 70-200 f/2.8, o której Vitez wspominał...hm...
A ja ja zamierzam kupic caly czas (mimo ze kolega dal mi pomacac 70-200 4L i przekonywal do niego - ale uparty jestem). Tylko forsy brakZamieszczone przez p13ka
![]()
Też się cieszę. Kupie drugie body i przestaniemy sobie z żoną wyrywać z rąk to co mamy w tej chwili.To oznacza spadek ceny 10D Super![]()
![]()
To może żonie kup 20D![]()
?