Cytat Zamieszczone przez Tomasz Urbanowicz
To czekamy na sample - gratuluję IMHO dobrego wyboru
Ok. Szkło teoretycznie już mam.

Sprawa była o tyle skomplikowana, iż dzwoniłem do popularnych sklepów internetowych, a tam odpowiedzi były takie, że ludzie od 3 miesięcy czekają na te właśnie obiektywy (canon 100/2.8 macro). Załamany, poleciałem na allegro. Trafiły się jakieś aukcje, ale do żadnej nie byłem przekonany. Kasa nie mała, a byle komu jej nie przeleję. Znalazłem jakąś dziwną firmę E-OKO z warszawy. Mało komentarzy - myśle sobie - pewnie jakiś kit wciskają (!). Postanowiłem troche zamieszać. Zadzwoniłem - potwierdzili mi że szkło mają i to w takiej cenie jak na stronie. By się zabezpieczyć zleciłem kupno mojemu przyjacielowi z warszawy. Z rączki do rączki... Pani z firmy E-OKO była do tego stopnia miła i operatywna, że wyszła na przeciw komplikacją jakie wynikły z powodu nieosiągalności mojego przyjaciela, który jest mocno zapracowany. Koniec końców - pani zaofiarowała się że pojedzie do pracy mojego przyjaciela i tam dobiją interesu, co też się stało w piątek. Wszystko cacy - szkło nowe, FV jest, kolega właśnie dostarczył to do gdańska. W poniedziałek będe już mieć je w domu

Gdyby ktoś chciał namiary, prosze pisać. Ja mogę tą firmę z czystym sumieniem polecić