Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: [fotomih] czas wolny

Bywalec Awatar fotomih
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: [fotomih] czas wolny

[17]

[18]

--- Kolejny post ---

[19]

[20]

[21]

[22]

Bywalec
    Miasto
    Kraków

17 super, bardzo mi się podoba. Najlepsza. Gratulacje, pewnie niełatwo było strzelić. 18 - myślę że gadzina pozowała "chętniej", ale zdjecie fajne. 19 - ładny strzał w locie. 20 i 21 - fajne światło, ale architektura nieciekawa, zwłaszcza te dachy na pierwszym planie. 22 -kadr fajny, ale szum masakryczny i kolory jakieś dziwne, zafarby fioletowe. Z ręki robiłeś? Statyw i niższe ISO by się przydały.... I inny balans bieli
    EOS 300, EOS 400D, EOS 60D i... Zenit 122
    C 15-85, C 10-18, T 70-300 VC USD i Zenitar MC 1.9 50 mm

Bywalec Awatar fotomih
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez krakał Zobacz posta
    17 super, bardzo mi się podoba. Najlepsza. Gratulacje, pewnie niełatwo było strzelić. 18 - myślę że gadzina pozowała "chętniej", ale zdjecie fajne. 19 - ładny strzał w locie. 20 i 21 - fajne światło, ale architektura nieciekawa, zwłaszcza te dachy na pierwszym planie. 22 -kadr fajny, ale szum masakryczny i kolory jakieś dziwne, zafarby fioletowe. Z ręki robiłeś? Statyw i niższe ISO by się przydały.... I inny balans bieli
    Dzięki za zainteresowanie. 17, 18 trochę oszukiwane bo to zoo. 19 wdzięcznie zawisła nad molo przy mocnym wietrze. 20, 21 architektura taka była dostępna z mojego okna ale poranne słońce naprawdę przyjemne. 22 z ręki, miałem tylko puszkę ze sobą a było naprawdę ciemno (szum wyszedł całkiem przyjemny ale zmniejszanie i picassa strasznie upośledziły ten obrazek...mimo to wrzuciłem bo kadr mi się podobał).

17 i 18 super chociaż szkoda trochę tego uciętego ogona zwłaszcza że z przodu Ci zostało trochę w 21 mam wrażenie jak by na tych pierwszych budynkach słońce świeciło od drugiej strony, w sensie zza Twoich pleców. 22 mimo szumu ma jakiś swój klimat
    Canon 50D + 7D + EF 70-200 f/2.8 L USM + Sigma A 18-35 f/1.8

Dopiero zaczyna Awatar Domcia
    Miasto
    Wrocław

Zdjęć typu 22 nie pokazuj. 17 i 18 się podobają, też mam trochę fotek z ZOO.

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

17 baja, 19 może być,reszta...kwestia gustu, mój jest inny.

2banan
    Guest

jak dla mnie to 17,18,19 na tak , architektura ja sam wiele się tego nie łapie

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów