Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: lampy blyskowe vs oswietlenie studyjne

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

SebastianD,

jak zdążyłem się połapać po różnych forach masz już od pewnego czasu "zestaw reporterski" (lampki EX) . Może gdzieś mozna więcej zdjęć zobaczyć z tego systemu niż te które są na foto-strefa ?

Marcin

Dopiero zaczyna Awatar SebastianD
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Dryl
    SebastianD,

jak zdążyłem się połapać po różnych forach masz już od pewnego czasu "zestaw reporterski" (lampki EX) . Może gdzieś mozna więcej zdjęć zobaczyć z tego systemu niż te które są na foto-strefa ?

Marcin
    jak na razie - nie, bo nie miałem póki co okazji robić "sensownych" fot z całym zestawem w większym pomieszczeniu. Najbliższą możliwość "na weselu" będę miał na początku czerwca. Może coś innego się po drodze przydarzy...

Moc lampek zaskoczyła mnie za to w jednej sytuacji - robiłem zbiorowe fotki "rodzinne" u kuzyna. Sytuacja: około godziny 13 - czyli jasno, nie było dobrego miejsca, żeby ustawić ludzi - stali na tle dużych okien. Z 580 EX na aparacie (+ LSII) i 550 EX postawioną na szafie i "ślizganą" po suficie uzykałem dobre naświetlenie, bez przepalenia tła światłem z okna (wyszło po prostu jak jasne tło).
    Canon dSLR + szkieł parę...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów