Nom teraz jak rzuciłem okiem na te czarno białe na fonie to patrze i reakcja w stylu "Jezu ja dodałem kleksa ?" xD, więc fakt natura czarno-biała trochę nie bardzo wypada, przynajmniej w tym przypadku . Robert przeczytam na pewno , ogólnie czytam co jakiś czas, ale prawdę mówiąc dopiero po 10 przeczytaniu dochodzę do tego jak to zastosować a potem dopiero zaczynam ćwiczyć ^^, na pewno będę ćwiczył i czytał, niby fakt, że ciągle czytam to samo, ale za każdym razem tak jakbym czytał co innego bo mam troszku większe pojęcie . Pozytywne jest dla mnie, że zacząłem robić zdj praktycznie z samej ziemi (dzięki ci obracany wyświetlaczu ) i z kolana. Na pewno wg mnie są dużo ciekawsze i inne, mniej sztampowe od tych, które się robi na wyprostowanych nogach idealnie naprzeciw biorąc kogoś lub coś w centralnym punkcie xD. Ja wiem, że nie robię jakichś mega zdjęć, ale powiem Wam, że zrobienie każdego zdjęcia powoduje u mnie uśmiech i na pewno z tego nie zrezygnuje nawet jak przyjdzie wymienić puszkę . Mam dla Was jeszcze parę zdjęć ze wczorajszej podróży ^^, jutro jak się uda dodam z dzisiejszej nocnej sesji, którą planuje, ale to będzie coś okropnego od razu ostrzegam xD.

21.22.23.24.25.