Z 2 mogę się wybronić brakiem sprzętu, ponieważ nie mam statywu ani monopodu xD. Ogólnie rozumiem Twoją opinię i mogę się z tym zgodzić, ale nie wiem o co chodzi w pkt 5? Tzn, chodzi o to, że za mało zbliżyłem i widać niepotrzebnych ludzi z prawej? Z prostowaniem jest trudno, ja sam nie potrafię xD, zdaje się na program i robię click "auto" przy prostowaniu i tylko na to się w sumie zdaje xD. Ale z tym dodaniem musisz spojrzeć na to w taki sposób, gdybym nie dodał to bym nie wiedział co robię źle, co mogę poprawić i jak, więc każde zdjęcie bym robił z przekonaniem, że "ahh dobrze jest, mnie się podoba to pewnie jest wszystko ok
", a tak to się dowiem co jest źle i będę dodawał z biegiem czasu mam nadzieję, że dużo ciekawsze i lepsze technicznie =).
A co do 10 to daj spokój xD, ja się cieszyłem, że będę miał fajne zdj koni, bo nigdy nie zrobiłem wcześniej zdjęcia koniom, a tu w domu patrze i takie "WTF" na każdym zdjęciu ten ..... składaczek xd. Ktoś tak go sobie dał fajnie, że złapałem lekkiego focha, bo konie już odjeżdżały, więc zrobiłem na szybko nie widząc nawet tego składaka xd.