Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: [Allegro] Zemsta na FotoIT :)

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez p13ka
    Wysyłka do klienta innego modelu puszki niż zamówiony może mieć bardzo trywialny powód i być wynikiem tego co napisałem wyżej.
    Gostkowi nie chodzi głównie o to że wysłano zły model, ale o to że wcześniej powiedzieli że mają 30 sztuk na stanie, a jak się okazało że cena wzrosła to nagle magazyn zrobił się dla niego pusty i po starej cenie już dla niego zabrakło, chociaż powinni grzecznie wymienić i jeszcze przeprosić za problemy.

Zablokowany Awatar Driver

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM
    chociaż powinni grzecznie wymienić
    a jak nie mieli juz na co , bo za te 2 dni wędrówki paczki "wyczyścilo te 30 szt

wiesz ile to jest 30 szt w skali kraju i to jeszcze w dobrej cenie ? 2-3 h sprzedaży

Pełne uzależnienie Awatar p13ka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM
    Gostkowi nie chodzi głównie o to że wysłano zły model, ale o to że wcześniej powiedzieli że mają 30 sztuk na stanie, a jak się okazało że cena wzrosła to nagle magazyn zrobił się dla niego pusty i po starej cenie już dla niego zabrakło, chociaż powinni grzecznie wymienić i jeszcze przeprosić za problemy.
    To nie przeczy mojej teorii o przyczynie incydentu. Przecież gdyby zapakowano mu od razu 7D to sprawy by nie było, a tak... może faktycznie przez nieuwagę dostał 5D, a pozostałe 7D w międzyczasie wyszły do ludzi. Może mieli pule puszek w promocyjnej cenie ?
    Nie wiem jak wyglądały ustalenia telefoniczne między stronami, ale jeżeli tak jak w tej jednostronnej relacji, to fakt, zabrakło im kultury i honoru.
    Jedno jest pewne... ten koleś nic już więcej od nich nie kupi.

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Driver
    a jak nie mieli juz na co , bo za te 2 dni wędrówki paczki "wyczyścilo te 30 szt

wiesz ile to jest 30 szt w skali kraju i to jeszcze w dobrej cenie ? 2-3 h sprzedaży
    Ale zaraz , zaraz ... przecież dzwonił do nich ( tak napisał ) i obiecali mu wymianę w momencie POSIADANIA tych 30 sztuk 7D na stanie. A jeżeli mają taki bajzel , że to im umknęło , powinni jakoś tą pomyłkę mu zrekompensować. Tak to jest z tymi okazjami .

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

A ja od nich kupiłem 17-40L i obyło się "bez ofiar". Zadzwoniłem, przelałem kasę i następnego dnia obiektyw zapukał do mych drzwi. Mam zamiar kupić u nich 5D w najbliższym czasie i chcę od nich FV... ale po to to ja się osobiście wybiorę do Wawy. Według mnie chłopaki spoko, ale pier...nik to oni tam mają taki, ze im nie zazdroszczę....
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

apoza tym ten gościu na 90 komentarzy ma 3 neutrale i 2 negatywy... to trochę sporo... wg mnie
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Coś już napisał Awatar Rootsman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ja kupiłem u nich 350D. Sprzęcik przyszedł szybko, wszystko ok tyle że bez faktury o której była mowa. Tłumaczyli się że zapomnieli, przepraszali itp.
    Za trzecim upomnieniem telefonicznym twierdzili że cena była promocyjna i to była sprzedaż "bez faktury". Dopiero postraszenie ich urzędem podatkowym poskutkowało.
    Bałagan to może mają, ale łamać podstawowych praw konsumenta im nie wolno.

Teraz pozostaje mieć nadzieje że firma nie padnie bo gwarancje szlak trafi.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rootsman
    Teraz pozostaje mieć nadzieje że firma nie padnie bo gwarancje szlak trafi.
    A ja mam od nich szkielko na eurogwarancji (z paragonem) i sie nie boje 8)

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zanussi
    A ja od nich kupiłem 17-40L i obyło się "bez ofiar". Zadzwoniłem, przelałem kasę i następnego dnia obiektyw zapukał do mych drzwi. Mam zamiar kupić u nich 5D w najbliższym czasie i chcę od nich FV... ale po to to ja się osobiście wybiorę do Wawy. Według mnie chłopaki spoko, ale pier...nik to oni tam mają taki, ze im nie zazdroszczę....
    tak właśnie wygląda polski raczkujący kapitalizm wspierany bałaganiarstwem.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów