http://www.allegro.pl/item94839720__...350d_bcm_.html
Widać że gość jest silnie zmotywowanyKtoś kupował coś u nich?
http://www.allegro.pl/item94839720__...350d_bcm_.html
Widać że gość jest silnie zmotywowanyKtoś kupował coś u nich?
uuuuuuuuuu....no to mamy chyba o jednego TIPa mniej
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Jeśli to co pisze gość jest prawdą, to goście z FotoIt są kombinatorami jakich na Allegro wielu. Wysłali zły aparat, a potem wycofali się z transakcji bo cena wzrosła i chciali więcej zarobić sprzedając innym klientom po nowej cenie.
A ten numer z aukcjami prywatnymi jest stary jak świat. Wiele "firm" używa Allegro jako formy promocji, bo przy braku prowizji koszty aukcji są minimalne.
Minolciarze na forum zaczeli doradzać gościowi żeby zakończył aukcję i widzę że koleś właśnie to zrobił. Wg mnie chyba niepotrzebnie spanikował bo standardowa taktyka handlarzy to po prostu przeczekać, przecież wiadomo że klient się w końcu zmęczy...
Mnie zdarzyło się już dwa razy pojechać w komentarzu od OSZUSTÓW sprzedającemu ale jak najbardziej słusznie. Jeden ma zablokowane konto i sprawę na Policji, drugi zasłużył sobie u ludzi na statystykę prawie 25% negatywów![]()
Gosc mogl inne konto zalozyc w tym celu, co do TIP ... tanio i pewnie, tu nie ma pewnie wiec to nie byl nigdy TIP.
Co do calosci to kazdy kombinuje jak moze. Swoja droga kto kupuje minolte![]()
Ja zamawiałem 70-200/4 u nich i żadnych problemowMoże to wypadek przy pracy ...
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
heh, mój Tamron też z tego źródła
Było OK, mogłem se sprawdzić itd. Co prawda też mieli niby sporo sztuk, ale na drugi dzień jak przyszedłem z laptokiem to tylko zostały dwie
Po drugie gripa BG-E2 wciskali mi z tej felernej serii. Ale jednak nie wcisnęli
Tak się teraz zastanawiam co z gwarancją w sytuacji jak nie daj Boże coś się z firmą nie ten teges?
Jak co z gwarancją ?? Nicja na kartę mam 10 lat gwarancji...kto wie czy jeszcze firma będzie istniała...
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Ja dostałem gwarancje PL - wiec nie przewiduje problemów
Jeszcze tylko czekam na fakturke bo mieli mi dosłać (fotoit : "dystrybutor canona jescze nie przeslal nam faktur - czy mozemy wystawic na inny towar o tej samej wartosci?"... ja : "NIE" ... -> Czekam)
Masz gwarancję bez dowodu zakupu????Zamieszczone przez ripek
Znaczy nie masz gwarancjji.
Za te faktury to tak na oko 3 lata w zawiasach![]()
Wini
Dowód zakupu mam - paragon![]()