Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: zawieszający się d50

Domyślnie zawieszający się d50

cześć,
    od jakiegoś czasu w canon d50 zaczął pojawiać się problem polegający na tym, ze aparat się całkowicie zawiesza. na LCD pozostaje obraz, na wyświetlaczu funkcyjnym też, natomiast aparat na nic nie reaguje (łącznie z wyłączeniem). nie pojawia się też żaden komunikat błędu. pomaga jedynie wyjęcie baterii, i po jakimś czasie aparat "wraca".
    Oddałem body do serwisu (oczywiście przy zgłaszaniu nie zawiesił się ani razu), trzykrotny test nie wykazał ponoć błędu. dzisiaj odebrałem body, i zawiesza się na potęgę.
    czy ktoś miał może podobny przypadek?

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Domyślnie Odp: zawieszający się d50

zobacz jaki soft masz wgrany, i porównaj z tym jaki ostatni wypuścił canon do 50d i jezeli jest niżej to wgraj nowy.
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

Czy aparat zawiesza się również gdy nie ma włożonej karty cf?

Cytat Zamieszczone przez marniew Zobacz posta
    cześć,
    od jakiegoś czasu w canon d50 zaczął pojawiać się problem polegający na tym, ze aparat się całkowicie zawiesza. na LCD pozostaje obraz, na wyświetlaczu funkcyjnym też, natomiast aparat na nic nie reaguje (łącznie z wyłączeniem). nie pojawia się też żaden komunikat błędu. pomaga jedynie wyjęcie baterii, i po jakimś czasie aparat "wraca".
    Oddałem body do serwisu (oczywiście przy zgłaszaniu nie zawiesił się ani razu), trzykrotny test nie wykazał ponoć błędu. dzisiaj odebrałem body, i zawiesza się na potęgę.
    czy ktoś miał może podobny przypadek?
    zrob update firmware

--- Kolejny post ---

wygolglujesz sobie latwizna

Uprawnienia umieszczania postów