Pokaż wyniki od 1 do 10 z 49

Wątek: S14 czy 17-40L, 35L czy 50L no i czy warto 85USM?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Domyślnie Odp: S14 czy 17-40L, 35L czy 50L no i czy warto 85USM?

Po pierwsze siłę argumentu pomyliłeś z siłą własnego lansiarstwa, które uprawiasz. Po drugie faktycznie już dawno temu napisałeś, że nie będziesz więcej prowokował kłótni na forum, nawet za to mnie przepraszałeś. Niestety rozumiem, ze jak po kilku forach dziennie klepiesz dziesiątki postów, to tego co piszesz po prostu nie pamiętasz. Po trzecie spójrz na swoje kilkanaście ostatnich postów i zobacz jakimi bzdurami się zajmujesz i jakie bez sensu wtręty co chwila zamieszczasz we wszystkich wątkach. Po czwarte to ja przestanę, bo nie chce mi się gadać z cwanym lanserem, którym niestety jesteś.
    Bez odzewu.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: S14 czy 17-40L, 35L czy 50L no i czy warto 85USM?

Cytat Zamieszczone przez Matsil Zobacz posta
    Ja preferuję siłę argumentu, tomfoot argument siły, czyli kolejny bzdurny post bez żadnych podstaw. Jak już dawno temu napisałem, ja odpuszczam te głupkowate zaczepki, mądremu dość. A twórczości kolegi tomfoot raczyłbym się przyjrzeć moderatorom, bo notoryczne trollowanie możliwe jest jedynie na tym forum...
    Eeee... na innych też się zdarza .

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    Po pierwsze siłę argumentu pomyliłeś z siłą własnego lansiarstwa, które uprawiasz. Po drugie faktycznie już dawno temu napisałeś, że nie będziesz więcej prowokował kłótni na forum, nawet za to mnie przepraszałeś. Niestety rozumiem, ze jak po kilku forach dziennie klepiesz dziesiątki postów, to tego co piszesz po prostu nie pamiętasz. Po trzecie spójrz na swoje kilkanaście ostatnich postów i zobacz jakimi bzdurami się zajmujesz i jakie bez sensu wtręty co chwila zamieszczasz we wszystkich wątkach. Po czwarte to ja przestanę, bo nie chce mi się gadać z cwanym lanserem, którym niestety jesteś.
    Bez odzewu.
    Ja mam propozycję nie do odrzucenia dla kolegi - urlop 3 dni na przemyślenie, bo obawiam się że kolega jest w wielkim odosobnieniu w ocenie tego kto tutaj klepie "dziesiątki postów bez sensu".
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów