Pokaż wyniki od 1 do 10 z 116

Wątek: Tablet

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Tablet

Cytat Zamieszczone przez Witek.K Zobacz posta
    Ale co jest zaleta? To, ze jest ciezszy? To, ze jst grubszy? To, ze nie mozna w nim rozszerzyc pamieci? To, ze ma mniejsza rozdzielczosc? To, ze jest mniej czytelny w swietle slonecznym? To, ze jest drozszy? To, ze ma slabszy hardware? Czy to, ze apple na kazdym kroku ogranicza i narzuca uzytkownikom swoja wole? Co do dyzajnu, jak wiadomo rzecz gustu a kolory? Tez kazdy postrzega inaczej, tym niemniej prawie stuprocentowe odwzorowanie palety Adobe RGB moze byc jakims wyznacznikiem. Mam nadzieje, ze rozumiesz teraz dlaczego w tym przypadku Samsung pasuje lepiej do mojej rzeczywistosci, jesli nie, to sie poddaje
    Zaletą jest doskonałej jakości wyświetlacz, bo o tym tu była mowa. Dający moim zdaniem niezwykle realistyczne odwzorowanie kolorów i półtonów. Znów moim zdaniem lepsze niż w najnowszych samsungach. Kwestie grubości i ciężaru to moim zdaniem użytkowo są to różnice pomijalne, tak samo jak i rozdzielczość - nigdy nie miałem sytuacji żeby brakowało. Mogę się zgodzić co do rozbudowy pamięci i ceny. Co do hardware to znaczy co jest nie tak?

Ja pewnie iPada bym do użytku prywatnego nie kupił (z całkiem innych powodów) ale musiałem. Tutaj w tym wątku mamy jasno określone priorytety gdzie jest IMHO wart rozważenia i tyle. Koleżanka sama oceni co jej bardziej pasuje, może cukierkowe kolory z samsa będą się bardziej podobały klientom - to jest w sumie niezły trop.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 13-08-2014 o 14:04
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów