Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 116

Wątek: Tablet

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

Domyślnie Odp: Tablet

zdjęcia na takich matrycach prezentują się 'cukierkowo' zresztą sprawdź w jakimś sklepie lub u znajomych co mają samsungi z amoledami a dopiero wtedy zrozumiesz plastykę tych matryc ....
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Jaką ?
    Clean Master

Mam i odkąd używam tablet śmiga jak oszalały
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Ja uważam że Retina daje bardziej naturalne kolory ale to oczywiście rzecz gustu .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ja uważam że Retina daje bardziej naturalne kolory ale to oczywiście rzecz gustu .
    I chyba wybór padnie na ipad'a, jakie modele możesz polecić ?

Dopiero zaczyna

iOS z 1GB ramu działa tak jak Android z 3GB. Ipady mają tak dopracowany system, że nie potrzebne im są bardzo mocne podzespoły, w przeciwieństwie do Androida, gdzie niedociągnięcia oprogramowania rekompensuje się dodatkowymi rdzeniami tak na prawdę tylko niepotrzebnie żrącymi baterię.

Cytat Zamieszczone przez olga92 Zobacz posta
    I chyba wybór padnie na ipad'a, jakie modele możesz polecić ?
    Jeszcze raz zapytam, czy aby na pewno wystarczy Ci 16 GB? Za kazde dodatkowe GB u Maca trzeba slono placic a do Samsunga kupisz MicroSD (Tab S ma wsparcie do 128GB, ja uzywam 64GB kupione za 100zl) za grosze

PS Tab S dziala bardzo dobrze, bez zadnych zaciec, co nie jest dziwne (8 rdzeniowy procesor i 3BG RAM). Kolory sa swietne a na sloncu lepiej widac niz na iPadzie. Do tego najcienszy i najlzejszy ze wszystkich tabletow (wlacznie z iPadami) na rynku. Ale wybor nalezy oczywiscie do Ciebie :P

PS1 Co do zracych baterie rdzeni, w Tab S zastosowano nowa technologie, polegajaca na tym, ze uzywane sa zaleznie od potrzeb 4 mocniejsze lub 4 slabsze rdzenie, dzieki temu baterii wystarcza spokojnie na caly dzien uzywania. No chyba, ze jedziesz caly dzien na tych silniejszych (np. ogladasz fimy HD), ale wtedy i iPad nie pomoze
    Ostatnio edytowane przez Witek.K ; 12-08-2014 o 19:20
    Canon 6D + 16-35/4L IS + 40/2.8 + 35/1.4A + 135/2L Fuji X-E1 X-A1 14 35 18-55 EF-20 BLC-XE1 BLC-XM1

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez Witek.K Zobacz posta
    Jeszcze raz zapytam, czy aby na pewno wystarczy Ci 16 GB? Za kazde dodatkowe GB u Maca trzeba slono placic a do Samsunga kupisz MicroSD (Tab S ma wsparcie do 128GB, ja uzywam 64GB kupione za 100zl) za grosze

PS Tab S dziala bardzo dobrze, bez zadnych zaciec, co nie jest dziwne (8 rdzeniowy procesor i 3BG RAM). Kolory sa swietne a na sloncu lepiej widac niz na iPadzie. Do tego najcienszy i najlzejszy ze wszystkich tabletow (wlacznie z iPadami) na rynku. Ale wybor nalezy oczywiscie do Ciebie :P

PS1 Co do zracych baterie rdzeni, w Tab S zastosowano nowa technologie, polegajaca na tym, ze uzywane sa zaleznie od potrzeb 4 mocniejsze lub 4 slabsze rdzenie, dzieki temu baterii wystarcza spokojnie na caly dzien uzywania. No chyba, ze jedziesz caly dzien na tych silniejszych (np. ogladasz fimy HD), ale wtedy i iPad nie pomoze
    Chyba najlepszym wyjściem będzie przetestować oba tablety na żywo w sklepie.
    Co do pojemności to nie mam z tym problemu aby było coś koło 10 gb do wykorzystania z tych 16 gb, tyle mi w zupełności wystarczy.

Ciężki wybór kompletny mętlik w głowie, gdy już jestem zdecydowana na ipad'a w głowie za chwilę pojawia się samsung

Pomocy

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Do tego celu to polecam IPada. Fantastyczny wyświetlacz rekompensuje wszystkie niedogodności.
    Potwierdzam, mam Ipada mini , wyświetlacz mega, nie musze tlumaczyć klientom że to co widzą tak naprawde w wydruku wygląda lepiej bo wyświetlacz appla jest naprawde wysokiej jakości
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Pełne uzależnienie Awatar zysk

A co to jest:tablet ? duża tabletka pojedyncza ? ?
    - a co pożartować nie można ?
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Bywalec
    Miasto
    Bielsko-Biała

popieram

Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów