Ale ja pisze bardzo powaznie.
To 70d i stm i juz xd
SONY
No ale jak 'włączyć' automatyczne łapanie ostrości w trybie filmowania? Mi się wydaje tak jak ktoś pisał wyżej, że łapie ostrość dopiero po wciskaniu af-on?
Złota motyka gwarantowana![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Hej a macie jakis pomysl aby wlaczyc wifi w trybie filmowania - chcialem skorzystac z tableta i programu canon camera connect - ale nie ma tam trybu filmowania
czytałem instrukcje
kolejny minus dla canona - prosta opcja z wifi i filmowaniem i oczywiście niedostępna
bardziej chodziło mi o jakiś soft który może rozszerzyć ta opcję - może nowy filmware
mam jeszcze pytanie odnośnie AF w trybie rozpoznawania twarzy podczas filmowania - wykrywa twarz ale niestety nie ostrzy na nią ?
Ostatnio edytowane przez minimaniak ; 27-12-2016 o 11:20
Ostrzy, ale oczywiścienie w sposób ciągły, tylko po naciśnięciu (w Krakowie naduszeniu) przycisku AF-ON. Przed rozpoczęciem nagrywania filmu ostrzy także po częściowym wduszeniu spustu migawki.
O ile funkcje guzików nie były zmienione w Custom Functions. U mnie AF-ON jest nastawiony na AF-STOP, więc w czasie filmowania w ogóle nie da się ostrzyć.
Czyli jednak instrukcja obsługi....![]()
Ostatnio edytowane przez pan.kolega ; 28-12-2016 o 11:00
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.