Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Uwaga na zakupy w FOTOZAKUPY.PL !

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna

Domyślnie Uwaga na zakupy w FOTOZAKUPY.PL !

Sytuacja dość dziwna.

Kupiłem w fotozakupy blende Quantum. Była dość tandetnie wykonana brak loga na pokrowcu. Tak się złożyło, że sprezentowałem ją siostrze, a sam nabyłem kolejną już u innego sprzedawcy. Przyszedł zupełnie inny produkt. inaczej wykonany i pokrowiec z logo.

Napisałem do potozakupy.pl meial z prośbą o wyjaśnienie. Odpowiedzieli, że dostawali takie od producenta albo zaszła pomyłka w magazynie. Napisałem, do Quantum i rzeczywiście podobno mili okres przejściowy, gdzie nie było loga, ale czy konstrukcja blendy była tak zmieniona, że aż tandetna ?

Najśmieszniejsze jest to, że w międzyczasie korespondencji zamówiłem uchwyt do lampy- Quantum BK 3 - również z fotozakupy.pl i ..... przysłali zupełnie inny, dokładnie taki sam który miałem wcześniej w domu , ale nie byłem zadowolony z jakości wykonania i dlatego zdecydowałem się na BK 3.

Napisałem do fotozakupy.pl meial, że przekonuje się w twierdzeniu, że te pomyłki nie są przypadkowe i jak proponują rozwiązkać moją sytuacje.
    Tym razem bez odpowiedzi od paru miesięcy....

Nie wiem czy śmiać się z tej sytuacji czy płakać. Stwierdziłem, że powinienem napisać o tym na forum.

pozdrawiam

LZ
    Ostatnio edytowane przez onsight99 ; 06-08-2014 o 16:59

Uprawnienia umieszczania postów