Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Karty PQI

Coś już napisał
    Miasto
    Torun

Domyślnie Karty PQI

Witam,
    Czy ktos z Was mial do czynienie z kartami CompactFalsh PQI x100?
    Sprzedawca zaproponowal ja mojemu szefowi przy zakupie 5D. Prawde mowiac, to pierwszy raz o nich slyszalem. Googlowanie nie na wiele sie dalo. Chodzi mi konkretnie o niezawodnosc tych kart. Jak to ma byc Kingston....
    Proponowalem mu zakup SanDiska Extreme III no ale sprzedawca wyszedl z taka propozycja.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Nie mam pojęcia jak się karta PQI sprawuje , lecz znam kilka hurtowni , które wycofały się ze sprzedaży zarówno kart jak i innego osprzętu PQI np: czytników .

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

ja mam pqi w komórce i jest ok
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Początki nałogu

Domyślnie

Ja mam pendrive pqi i jest bardzo solidnie wykonany, dobrze oprogramowany i sprawuje sie bez zarzutu. Moze nie taki ten wilk straszny? ;-)

Pozdrowki
    Paweł
    EOS 5D | EOS 30+BP-300 | 17-40/4.0L | 24-105IS/4.0L | 50/1.8 | 85/1.8 | 90-300/4.5-5.6 | 420EX

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paweł Grabowski
    Ja mam pendrive pqi i jest bardzo solidnie wykonany, dobrze oprogramowany i sprawuje sie bez zarzutu. Moze nie taki ten wilk straszny? ;-)
    tez mam PQI i tez nie narzekam. z jednym wyjatkiem. jakis de..l w tej firmie wpadl na pomysl by te pendrive'y mialy tak ustawiona tablice partycji, ze ni grzyba nie daja sie bez uprzedniego przepartycjonowania uzywac pod Linuksem. po korekcie pendrive smiga jak milo pod pingwinem.

problemow z pendrivem nie bylo nigdy zadnych. a PQI to dobra, znana na swiecie firma. z Polski mogla sie wycofac z jednego wzgledu - ogromnej popularnosci, skadinad niezbyt rewelacyjnego Kingstona. z ktorym zeby konkurowac trzeba by sporo kasy wlozyc
    www albo tez flickr

Początki nałogu

Domyślnie

No ja Pena uzywam z wingroza wiec problem mnie nie dotyczyl :-).

Pozdrowki
    Paweł
    EOS 5D | EOS 30+BP-300 | 17-40/4.0L | 24-105IS/4.0L | 50/1.8 | 85/1.8 | 90-300/4.5-5.6 | 420EX

Miasto
    Poznań / Koło

Domyślnie

Mam kartę PQI - problemów brak!

Najpierw używałem jej w Olympusie E-10 teraz w Canonie 350d w obu przypadkach nie było dotąd powodów do narzekań.

Bywalec Awatar Hipek

Domyślnie

mattnick - jak dziś jechałem (biegłem po szosie) to widziałem, że dla wielu czekać na śmierć to za długo - oni się o NIĄ PROSZĄ!!!!!!!
    20D+BGE2, Canon EF 17-40 L USM, Canon EF 24-105 L USM IS, Canon EF 100-400 L USM IS, EX 580

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hipek
    mattnick - jak dziś jechałem (biegłem po szosie) to widziałem, że dla wielu czekać na śmierć to za długo - oni się o NIĄ PROSZĄ!!!!!!!
    A opowiesz nam co twoja dygresja na temat tekstu z PODPISU mattnicka ma wspolnego z tematem kart PQI ?

Uprawnienia umieszczania postów