Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 40

Wątek: Psi ruch, czym uwiecznić?

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Psi ruch, czym uwiecznić?

Przy ruchomych obiektach lustrzanka wygrywa lepszym AF. Oczywiscie mozna "jak to kiedys drzewniej bywalo", nastawic ostrosc i czekac az obiekt wpadnie w GO.
    W takim budzecie to moze da sie wyszukac 40D, ten aparat mial (i ma) naprawde przyzwoity AF. O ile da sie podejsc w mire blisko do pieska to 40D+17-85 dadza dobre wyniki (w tym przedziale cenowym)

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

może już niech autor wątku kupi aparat i będzie spokój myśle że skończy z czymś innym niz canon , jak to bywa ostatnimi czasy na forum
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Cytat Zamieszczone przez GalaktycznyMuczaczo Zobacz posta
    w moim odczuciu skonczył się czas uczenia się poprzez fotografię i jest czas nauki poprzez spędzanie czasu w necie i nie na sensownym szukaniu informacji tylko na prostym rozwiązaniu, zadać pytanie i oczekiwać odpowiedzi w stylu "KUP xxxx" i tak zeby odpowiedziało najlepiej 20-50 osób bo oni wiedzą co potrzebuje osoba
    -masz rację całkowicie
    -lenistwo i chciejstwo przeważa
    AMEN
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

Dlatego mam nadzieję że założycielka ( tak,to ona, a nie on, niektórym to umknęło) wątku kupi aparat i wzorem userki Isabelle wstawi tu foty ukręcając dalsze dyskusje.

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

galaktyczny ale teraz tak jest ze wszystkim
    w internecie jest miliard tematów "jak zrobić to jak zrobić tamto" dzieciaki pytają jak wodę ugotować
    minęły czasy, gdzie ludzie dochodzili do czegoś sami, zwłaszcza młodzi

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

salas , ale ja sam pytam wielokrotnie, nie mowie ze nie, jednakże są to rzeczy których no nijak nie da się sprawdzić ostanio np monitor... ale pytanie jaki mam obiektyw kupić to jak ja bym pytał jaki mam mieć ulubiony kolor kazady jest inny i kazdy wie czego potrzebuje, okreslasz potrzebe i szukasz sprzetu który cie zaspokaja, znajdujesz je , porównujesz, czytasz , i dochodzis do wniosku co wybrać. To jest chyba najlepsze wg mnie, samemu znaleźć rozwiązanie. O ile to jest bardziej poczuajace. Nie ma problemu żebym np jak wykonałem dane zdjęcie, żadna filozofia, ale jak ktoś sam zacznie rozkminiać i potem naśladować to ile się nauczy. Rzeczy np w tej chwilio niepotrzebnych i nieważnych, ale ile to razy będąc czy to w plenerze czy na sali czy gdziekolwiek, wyciągałem z rękawa jakieś stare oldschoolowe pomysły na dany efekt albo rozwiązanie które ratowało mi tyłek...
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Cytat Zamieszczone przez GalaktycznyMuczaczo Zobacz posta
    może już niech autor wątku kupi aparat i będzie spokój myśle że skończy z czymś innym niz canon , jak to bywa ostatnimi czasy na forum
    Autorka wątku właśnie kupiła aparat. Pomyliłeś się, bo skończyło się Canonem 1200D z obiektywem 18- 55 mm DC III.
    Od jutra zaczynam pracę ze sprzętem. Początki oczywiście będą trudne, ale mam nadzieję, że uda mi się z czasem dojść do przyzwoitego poziomu. Liczę na waszą pomoc.
    Ostatnio edytowane przez Mawet ; 11-11-2014 o 00:46

Pełne uzależnienie
    Miasto

Cytat Zamieszczone przez FOTO-PAN Zobacz posta
    To będzie świetny wybór dla autorki wątku.

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

Cytat Zamieszczone przez mkamelg Zobacz posta
    To będzie świetny wybór dla autorki wątku.
    Autorka kupiła, ma ambicje i bardzo dobrze.

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

tylko niestety się dała nabrać i kupiła z wersją kita bez stabilizacji, słabszym optycznie od wersji IS czy STM a cenowo pewnie to samo..
    SONY

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów