ja dla oszczędności rzędu 50% za niespolszczone wersje nauczyłbym się podstaw angielskiego albo wykuł menu na blachę
ale to wolny kraj, można szukać wersji PL za 2k
ja dla oszczędności rzędu 50% za niespolszczone wersje nauczyłbym się podstaw angielskiego albo wykuł menu na blachę
ale to wolny kraj, można szukać wersji PL za 2k
no a spolszczenia nie można legalnie dograć?
Miłego dniamoja www
Chyba nie ma spolszczenia tylko osobna wersja programu. Tak samo jak np. MS Office.
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
Wydaje mi się, że jest spolszczenie. Przynajmniej można takowe znaleźć w sieci, jednak nie wiem w ilu procentach "spolszcza" program, bo pewnie nie w całości - ale najważniejsze funkcje/polecenia na pewno.
No 99,9% wszystkich tutoriali w sieci jest w EN wiec choćby i z tego powodu łatwiej się odnaleźć. No, ale każdy sam sobie wybiera![]()
Miłego dniamoja www
panowie, doktoryzowanie sie nad poziomem "anglijskim" w naszym kraju nie jest tematem tego topiku:P
a serio: jesli sie wydaje srodki dotacyjne, to nie mozna kupic wersji en, to polska, inny swiat i z biurokracja nie wygrasz
...... wiec dalej szukam wesji PL![]()
Ostatnio edytowane przez BRS ; 07-08-2014 o 21:56
Zapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.html
byłem na wakacjach i uciekł mi taki wątek
BRS z zakupami na Allegro musisz uważać nawet kupując wersję angielską. Znajomy kupił na fakturę zestaw i okazało się, że firma nielegalnie sprzedaje numer licencji zbiorowej. Na szczęście przyjęli zwrot nie robiąc problemów.
Może to mało realne ale ja postarałbym się urzędnikowi wytłumaczyć, że branża pracuje w wersji angielskiej. Szkolenia z całego świata dostępne w internecie są na wersji angielskiej itp. Nie rozumiem ograniczenia do wersji polskiej, przecież to ty będziesz na sofcie pracował a nie urzędnik i powinieneś pracować na wersji wygodnej dla ciebie. Faktura będzie polska a na rynku zawsze były dostępne oba rodzaje boxów.
Dzisiaj rozmawiałem z jedną z firm komuterowych w Polsce, która od kilku ładnych lat współpracuje ściśle z Adobe w zakresie software, wg wypowiedzi jej przedstawiciela z tego zakupu z 2k może być niezły "bigos" dla sprzedajacego i kupującego gdyż raczej na pewno nie mają licencji Adobe na sprzedaz klucza z generatora.