Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 90

Wątek: Photoshop CS6 - gdzie kupic ?

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Photoshop CS6 - gdzie kupic ?

Ale nie mowimy o firmie bo cena 15eur jak podalas jest dla osob nieprowadzacych dzialalnosci. Firma musi zaplacic "nieco" wiecej bodajze 70eur.

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
    Ale nie mowimy o firmie bo cena 15eur jak podalas jest dla osob nieprowadzacych dzialalnosci. Firma musi zaplacic "nieco" wiecej bodajze 70eur.
    Skąd taki wniosek? Nie widziałem ograniczeń licencyjnych do konkretnego targetu , mam wątpliwości czy w ogóle byłoby to legalne.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

najtanszy pakiet jest glownie dla jednoosobowych dzialanosci gospodarczych właśnie, droższe pakiety są dla średnich i dużych firm
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Pełne uzależnienie

Nie czytalem licencji. Wszedlem na strone Adobe i jest tam podzial: pojedyncze osoby, firmy, uczniowie, szkoly. Jakis czas temu MS Office byl w wersjach do zastosowan komercyjnych i niekomercyjnych wiec to zadna nowosc.

Początki nałogu Awatar eleroo

Pakiet fotograficzny jest z licencją do wykorzystania komercyjnego. Nie czytałeś to nie gadaj ;-) Kolega pytał o zakup pod działalność. Te droższe pakiety to są licencje wielostanowiskowe dla średnich i dużych firm, jak pisze Sebcio.

Tak między nami to statystyczny hobbysta nie potrzebuje PSa, bo nie wykorzystuje nawet 20 procent możliwości tego narzędzia. Hobbysta może sobie za 300 dolców kupić c1, które i tak przewyższa jego potrzeby, albo mieć Gimpa zupełnie za darmo. PS CS2 też jest za free dla hobbystów. W ogóle jest pierdyliard alternatyw dla Adobe i nie trzeba mieć PSa w ogóle nawet jak się prowadzi firmę. Dostęp do najnowszych technologii i narzędzi jednak trzeba mieć, żeby móc odpowiadać na potrzeby rynku. No niestety. Dlatego uważam, że kupowanie starego programu dla firmy to głupota. To moje zdanie i nie trzeba się z nim zgadzać. :-) Każdy prowadzi swój biznes jak chce.

Początki nałogu
    Miasto
    Poznań

Od wczoraj wyświetla mi się pusta strona w sklepie Adobe pod CS6. Czyżby wycofali już go definitywnie ze sprzedaży?

Widzę że dyskusja abonament kontra "program na stałe" jest wciąż żywa. Kiedyś rozpisałem się o tym we wpisie: Photoshop CC w subskrypcji - za ok. 50 zł miesięcznie - Tomasz Pluszczyk

Ktoś pisał że to promocyjna cena za CC, co jest nieprawdą. Promocja skończyła się wiele miesięcy temu, cena została.

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Witam
    czy ktoś z użytkowników wie czy da się sprzedać otrzymany przy kupnie 6d pakiet ps i lightroom ? wlasciwie to chce kupic c1 ktory by mi w pelni wystarczyl a tak to przynajmniej bym czesc kwoty na c1 odzyskal z tego pakietu ktorego i tak nie uzyje ( na pewno lr a i ps jest dla mnie rzadko potrzebny )
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Kupiłem Photoshop CS6 na stronie adobe - więc potwierdzam, że ciągle można. Przez kilka dni była informacja, że "na chwilę obecną" zamówienia tylko telefonicznie, ale klienci dzwonili non-stop i musieli wrócić do idei sklepu internetowego

@eleroo Nie zgadzam się, że zakup starego PS-a to głupota. Sporo zależy od konkretnego WORKFLOW i zastosowań. w moim przypadku myślę, że jeszcze bardzo długo ta wersja nie będzie mnie ograniczała w żaden sposób. W zasadzie CS3 mnie nie ograniczał.
    Co do kompatybilności z nowymi systemami - na różnych forach w USA, UK itd. ludzie piszą o tym, że na Windows 10 ciągle działa im CS2.
    Nie neguję photoshopa w subskrypcji. Każdy ma jednak inne oczekiwania i priorytety. Myślę, że CS to przez najbliższe parę lat dla wielu fotografów ciągle bardzo dobre rozwiązanie. Nawet w działalności komercyjnej.
    Miłego dnia
    moja www

Początki nałogu
    Miasto
    Poznań

Też już kupiłem. Tak swoją drogą, to mają świetny produkt, natomiast podejścia do klienta rodem z "Ucz się Jasiu". Żadnego telefonu polskojęzycznego, żadnego wsparcia dla CS6 na anglojęzycznym, a dodzwonić się tam graniczy z cudem. I ponoć niby łącząc się z niby bezpłatną linią operatorzy kasują za przekierowanie do US. Jakiś korpo-koszmar, trzeba mieć nerwy, żeby zaufać takiej firmie w niezmienne opłaty za produkt w chmurze. Poczekamy, zobaczymy .

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów