Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Wątek: [rook96] Nauka fotografii

Domyślnie Odp: [rook96] Nauka fotografii

Bliki to chyba nie brak filtra :> aberracja itp to problem kazdego szkla, tak mi sie wydaje. Wszystko mozna skorygowac 2 kliknieciami, a jak chcesz bez odblaskow, to zwracaj bardziej uwage na to, jak wpada swiatlo i zakladaj tulipanka
    Kolega chyba nie chcial byc chamski po drodze to zrozumiesz i nauczysz sie przyjmowac takie opinie na klate, wyciagac wnioski i robic lepsze zdjecia

Coś już napisał

Gdybym nie przyjął tego to bym był za pewne opryskliwy i po prostu nie kulturalny , tego tulipana nie mam xD, więc też założyć nie mogę ;0.

Domyślnie [rook96] Nauka fotografii

Zawsze mozesz zalonic albo pstrykac z innej strony
    ...jeszcze slowko o nieostrosci, mowisz, ze to wina tego, ze nie masz statywu?
    Mozesz wskazac, o ktorym zdjeciu mowisz?
    Ostatnio edytowane przez hudy85 ; 28-07-2014 o 16:43

Coś już napisał

Nie nieostrość winą braku statywu, winą braku statywu jest to, że zdjęcia są poruszone lub po prostu krzywe .

Za poruszane zdjecia odpowiada te czas ekspozycji, wiec moze niekoniecznie statyw, a odpowiedni dobor parametro, atego pytalem ktore to zdjecie

Pełne uzależnienie Awatar RobertON
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Cytat Zamieszczone przez rook96 Zobacz posta
    Nie nieostrość winą braku statywu, winą braku statywu jest to, że zdjęcia są poruszone lub po prostu krzywe .
    Nie masz czym się przejmować.
    Na początku drogi, każdy dostaje w cztery litery i ma to dydaktyczne uzasadnienie i przynosi efekty.
    Bardziej się staramy.

Na każde 1000 zdjęć, niech jedno będzie dobre, to już da Ci zadowolenie.
    Ostatnio edytowane przez RobertON ; 28-07-2014 o 17:09

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

no cóż chcialem poprowadzić sensowną rozmowę ale widzę ze mamy doczynienia z osobą która problem widzi tylko w kwestii sprzętu a każde zdjęcie jest naznaczone nutką pasji , serca i całej reszty, jeżeli tak patrzysz na zdjęcia to po co szukasz dziury w całym?
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Coś już napisał

Dlatego nie bawię się z Tobą w gry, ponieważ widziałem Twoje komentarze u innych osób, dotyczące nieraz bardzo udanych zdjęć, a zawsze były one sarkastyczne i pokazujące "co to nie ja", toteż z Tobą skoro jesteś wielkim artystą bawić się nie chcę, bo przecież oczywistym jest, że się zbłaźnię...

Bez urazy, ale jednak zamiast dać jakąś poradę np. potrafisz się tylko naśmiewać i krytykować innych, a jest to po prostu buractwo xd.
    Ostatnio edytowane przez rook96 ; 28-07-2014 o 17:56

Pełne uzależnienie Awatar zysk

rook96 Napisałeś: żebyście w miarę możliwości dali mi jakieś porady czy zbluzgali co się Wam strasznie nie podoba.

Twoje fotki sa słabe,bardzo: nie ma tematu w nich, ani pomysłu i nie wiadomo co chciałes pokazać.
    Ale tekstem:
    potrafisz się tylko naśmiewać i krytykować innych, a jest to po prostu buractwo
    po prostu przeginasz i wyglada to tak: jakie fotki =taki Ty.
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Nie wdając się w zbędną dyskusję - czy znane jest Wam twierdzenie: konstruktywna krytyka? Wydaje mi się, że na tym właśnie mają polegać takie fora i udzielane na nim porady?

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów