nowy Wolfenstein zrobił na mnie dobre wrażenie
jest klimat!
nowy Wolfenstein zrobił na mnie dobre wrażenie
jest klimat!
70D | C 10-18 STM | C 18-135 STM | C 50/1.8 | To 11-16/2.8 | Ta 150-600 VC | S 180/3.5 Macro
A100 | A700 | nex7 | i inne cccp
Oczywiście, że te produkty są w większości dla umiarkowanie inteligentnych ludzi, bo przecież głównym targetem jest ogólna populacja11-16-letnich chłopców, czyli segment rynku znany w Polsce pod nazwą gimbazy.
W dodatku 99% gier kąpiuterowych i końsolowych jest zupełnie bez polotu, na jedno kopyto, grafika totalny kicz, a całość smells like teen spirit.
Stosunkowo najlepsze sa chyba gry dla małych dzieci, rodzinno-towarzyskie i klasyczne naśladujące hity z przeszłości, kiedy jeszcze zawodnicy grubszego kalibru zajmowali się robieniem gier. Gry dla dorosłych to dzisiaj margines.
Czekam na kolejnego Assasins Creed. Wprawdzie nie wiem jak zorganizuję granie, bo kompa mam poza miejscem zamieszkania, ale może po prostu kupię konsolę.
Ja grałem w strzelanki typu FPS/FPP i nie są takie imbecylne, jeżeli się odpowiednią wybierze, a zwłaszcza gdy gra się z innym człowiekiem "po sieci", a nie z komputerem.
A szachy tylko na drewnianej szachownicy.
Ci ludzie
Dota 2 - Overview - The International
chyba imbecylami nie są - wystarczy popatrzeć na pulę nagród. Zwycięski zespół zagarnął z tego prawie połowę.
RE cała seria, LoK cała seria, MGS, GoW, NFS i parę innych. Teraz czasem odpalę NWN, i tyle. Piszę skrótami,bo tytuły są długie, jak ktoś zna temat to wie o co chodzi, zainteresowanym rozwinę skróty.
Ostatnio edytowane przez słowiczek ; 25-07-2014 o 14:55
A na czym polega ów Wolfenstein ?
Czy trzeba go zastrzelić, czy dogonić, czy jedno i drugie ?
IMHO oprócz bridża i szachów można się jeszcze zabawić w wyścigi samochodowe, a strzelanki to raczej są odpowiednie dla małych dzieci, bo wyrabiają odpowiednie nawyki.
Gdy takie dziecko wyrośnie, to łatwiej je wyszkolić na żołnierza i nie będzie miało zahamowań, aby strzelać do wskazanego celu.
Pozdrówka
Ostatnio edytowane przez m_o_b_y ; 25-07-2014 o 15:36
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz