[Grrzesiek] Zmiany w galerii

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Grrzesiek

[Grrzesiek] Zmiany w galerii

Witam

Zapraszam do oglądniecia i komentarzy :

Sztuka "Werter w Nowym Jorku" - próba generalna Kraków

Punkt widokowy Czubatka - Pustynia Błędowska, sobotni wyjazd z miasta :

• Vresviik
    Początki nałogu
    • 2005
    • 263

mam wrazenie ze nie ostre i mdłe lekko

Komentarz

• Kubaman
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 4709

cześć

zdjęcia fajne moim zdaniem , choć przyczepiłbym się nieco:
      po pierwsze dlaczego taki kontrast? Daje to w kilku przypadkach całkiem ciekawy efekt, ale ogólnie szkodzi, bo przeszkadza w odbiorze i robi przekaz mało czytelnym IMHO.
      po drugie trochę mi brakuje zdjęć w takim stylu http://www.wawrzonek.com.pl/foto/gre.../werter/08.htm - dających szansę na wejście w tematykę opisywanej sytuacji - to w końcu spektakl teatralny.

jak się dostałeś na próbę generalną ?
      www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• Grrzesiek

Zamieszczone przez Kubaman
        cześć

zdjęcia fajne moim zdaniem ,
        A dziekuje bardzo
        choć przyczepiłbym się nieco:
        po pierwsze dlaczego taki kontrast? Daje to w kilku przypadkach całkiem ciekawy efekt, ale ogólnie szkodzi, bo przeszkadza w odbiorze i robi przekaz mało czytelnym IMHO.
        No z tymi zdjeciami to bylo troche dziwnie bo wsumie zrobilem kolor ale na probie bylo nas okolo 10 wiec nagle okazalo sie ze kazdy ma praktycznie to samo, i wtedy wlasnie zaczolem przerabiac to na b&W :-)

po drugie trochę mi brakuje zdjęć w takim stylu http://www.wawrzonek.com.pl/foto/gre.../werter/08.htm - dających szansę na wejście w tematykę opisywanej sytuacji - to w końcu spektakl teatralny.
        A tu druga nieszczesliwa sprawa, usiadlem z lewej strony sceny, a wszystko dzialo sie z prawej, no i co ty wiecej mowic, ledwo sie miescilem z tamronen a o 50mm niebylo mowy.

jak się dostałeś na próbę generalną ?
        A to Adoks zalatwil to juz ktoras proba z kolei - dodam cicho ze chyba kogos tam zna :-)

Komentarz

Pracuję...
        X