Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 75

Wątek: [switek3] Różne i podłużne

Domyślnie Odp: [switek3] Różne i podłużne

Cytat Zamieszczone przez switek3 Zobacz posta
    drzewa i las.., nic się nie dzieje...

Jeśli mogę Ci coś doradzić, to jeśli znajdziesz jakieś ciekawe, może ładne, albo fajne miejsce, wykorzystaj je jako tło.., poczekaj aż coś godnego uwiecznienia się na nim wydarzy, wtedy Twoje zdjęcie zyska podwójnie.

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

Najpierw looknij tu, jeżeli źle oceniasz swój obiektyw:
    http://www.canon-board.info/pozostal...37/index8.html

Cytat Zamieszczone przez loel Zobacz posta
    drzewa i las.., nic się nie dzieje...

Jeśli mogę Ci coś doradzić, to jeśli znajdziesz jakieś ciekawe, może ładne, albo fajne miejsce, wykorzystaj je jako tło.., poczekaj aż coś godnego uwiecznienia się na nim wydarzy, wtedy Twoje zdjęcie zyska podwójnie.
    ...też o tym czytałem, ale to nie zawsze o to chodzi. Landszafty to zdjęcia na których...nie dzieje się nic. Zachody, wschody, ranne mgły, bajeczne świty, czy zmierzchy mają cieszyć widokiem samym w sobie. Przyjemnym, wywołującym pozytywne emocje. switek3, bardzo przyjemna, jesienna fota

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Cytat Zamieszczone przez słowiczek Zobacz posta
    Landszafty to zdjęcia na których...nie dzieje się nic. Zachody, wschody, ranne mgły, bajeczne świty, czy zmierzchy mają cieszyć widokiem samym w sobie. Przyjemnym, wywołującym pozytywne emocje. switek3, bardzo przyjemna, jesienna fota
    słowiczek ,Ty jesteś jakiś dziwny .
    Żartowałem:
    Ty chyba jesteś z gatunku: dobry człowiek.Miło się czyta Twoje odpowiedzi . Pozdrawiam
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Popieram - miło się czyta a tak na marginesie, to fajnie byłoby zrobić foto wschodu jesiennego słońca, ale nie chce się ruszyć
    Na obiektyw nie narzekam, bo jest naprawdę fajny (jak dla mnie i za te pieniądze), natomiast ma problemy (co wynika z jego właściwości) przy mniejszym świetle
    A co to fajnego tła i czekania na coś, żeby mu/jej/jemu zrobić zdjecie, to moim zdaniem jest to nierealne. Na co miałbym czekać z tym moim zdjęciem?
    Ostatnio edytowane przez switek3 ; 25-09-2014 o 19:16

Miasto
    T.M.

Cytat Zamieszczone przez zysk Zobacz posta
    słowiczek ,Ty jesteś jakiś dziwny .
    Żartowałem:
    Ty chyba jesteś z gatunku: dobry człowiek.Miło się czyta Twoje odpowiedzi . Pozdrawiam
    Dzięki
    switek3 to jest możliwe, ale takich zdjęć nie robi się "w ciemno", musisz mieć jakieś rozeznanie w tym,co się może stać, czego się spodziewać. W ten sposób powstają piękne zdjęcia, na tle tarczy słonecznej rejestrujesz faunę wszelkiej maści, zresztą nie tylko na tle słońca, tłem może być każdy landszaft, a pierwszym planem prawie wszystko, faunę podałem jako przykład reprezentatywny

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez switek3 Zobacz posta
    fajnie byłoby zrobić foto wschodu jesiennego słońca, ale nie chce się ruszyć
    Ty leniu(żart) Wstań raz, będziesz chciał częściej. Zobaczysz

Po raz pierwszy od baaaaaaaardzo dawna....

35.
    Ostatnio edytowane przez switek3 ; 05-03-2015 o 11:32

nikt???nic???

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

za każdym razem po dodaniu fotek jak nikt nie skomentuje będziesz "żebrał" o komenty?
    Ćwicz, rób zdjęcia, pracuj nad nimi i wrzucaj te najlepsze - w końcu będą zwracały uwagę, będą sprawiać żeby zawiesić okiem to i ktoś coś napisze.
    Takie płakanie o komentarze nie jest fajne, dla mnie dziecinada.
    SONY

Miasto
    T.M.

Mało fajne. Niebo praktycznie bez wyrazu, jakaś akcja, ale zbyt daleko.Dawaj inne.

Dopiero zaczyna

Przepaliłeś niebo
    Akurat byłem w tym samym czasie tam i tak by wygladała fota z niebem, to tak tylko poglądowo

Pkt 8 regulaminu forum

Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów