W jaki sposób mogę edytować lub usuwać dodane przeze mnie posty na forum - nie widzę takiej opcji.
Dziękuję
TH
W jaki sposób mogę edytować lub usuwać dodane przeze mnie posty na forum - nie widzę takiej opcji.
Dziękuję
TH
To chyba zależy od tego w którym momencie próbujesz edytować, czy usuwać. Jeżeli po Twoim poście jakaś osoba odpowiedziała, to raczej w sposób logiczny nie będzie możliwa ani edycja ani usunięcie posta.
kalfilm.pl - Fotografia okolicznościowa
Fotografując staraj się pokazać to czego bez Ciebie, nikt by nie zobaczył... - Robert Bresson
Nikt nie skomentował posta i chcę go zedytować albo usunąć i wstawić rwa jeszcze, ale nie widzę opcji 'edytuj/usun post' lub podobnej
Edycja powinna być możliwa do 30 minut od napisania posta (jeśli wszystko działa tak, jak miało działać).
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
A po 30 min, nie mogę go edytować ?
Jak nie, to jak go usunąć ?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jest taka możliwość, ale musi to zrobić ten zielony co napisał ostatniego posta![]()
kalfilm.pl - Fotografia okolicznościowa
Fotografując staraj się pokazać to czego bez Ciebie, nikt by nie zobaczył... - Robert Bresson