Pokaż wyniki od 1 do 10 z 70

Wątek: Wybór zestawu z 450D

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie Odp: Wybór zestawu z 450D

Cytat Zamieszczone przez Isabelle Zobacz posta
    na czymś uczyć się trzeba

z 450D fajne zestawy wypatrzyłam, ale to tylko i wyłącznie celowanie na ślepo było np : Canon 450D + obiektyw EFS 55-250 +grip. (4441298269) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

z początkami z fotografią jest ten kłopot, że... nie wiadomo co będzie tak naprawdę potrzebne. Nie ma się obycia ze sprzętem. Ja też nie celuję w "artyzm", a w hobbystyczną zabawę plus pamiątki. małpką zabawa przynosiła mi dużo przyjemności, ale wkurzało mnie, że aby uzyskać zdjęcie takie, jakie chcę zrobić muszę toczyć wojnę ze sprzętem. nie robię zdjęć ambitnych, dopiero się uczę. Teraz staram się wojować z kompozycją, bo widzę, że często mi tego brakowało.

banan82 nie do końca rozumiem skąd to ślinienie. tylko kwestia szybszego ostrzenia?
    Moze nawet nie ostrzenia bo teraz lustrzanki maja napawde szybkie i dobre AF (moze poza 5Dmk I& II hahaha).
    Kwestia tego ze czlowiek sobie pluje w brode ze to takie male i chce sie miec wieksze

Jesli ma to byc twoj pierwszy aparat, oczywiscie, nada sie idealnie na potrzeby amatora. Mowie tylko ze za niewiele wieksze pieniadze mozna miec troche wieksze, wygodniejsze i lepiej lezace w dloni body.

xxxD jest swietna seria, nie zrozum mnie zle, ale ja tylko opisalem swoje wlasne doswiadczenia. Po zakupie 400D, niecale dwa miesiace pozniej mialem 30D ze wzgledu na ergonomie tamtego(tylko dlatego).
    Ostatnio edytowane przez banan82 ; 22-07-2014 o 15:33
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Uprawnienia umieszczania postów