Canon 5d calssic
Canon 50/1,8
Tamron 60/2 macro
Canon 17-40/4 lub samyang 14mm
dołóż 500zł i kup pełną klatke, starczy na lata , 5d classic, nie bede sie rozpisywać nad potęgą tego body
głupoty plecą, albo nie stać ich na sprzęt, od ff zaczyna sięprawdziwa zabawa
Wszystko podałem wyżej
Pisałeś o "lepszym aparacie" a nie o półce entry
Tak zdjęcia robi fotogrf przykro mi, twarda rzeczywistość, kupno powyższego zestawu nie gwarantuje robienie super zdjęć, daje tylko mozliwości i względnie dobrą jakosć.
Tak troche od d... strony podchodzisz do forum i ludzi na nim, przeczytałes miliardy tematów i wciaz niewiesz co wybrac? wiec załozyles jeden więcej w którym mamy ci podać na oko co masz kupic nie znajac nawet kwoty, jednak jezeli operujesz modelem d60 oraz body do 1000zł to raczej kasy nie masz na sprzęt. CHCE CHCE CHCE, NIE MOWICIE MI ZE MAM KUPIC TO CZY TAMTO NIEUZYWAJCIE PROFESJONALNEGO SŁOWNICTWA I DAJCIE LINKI DO ALLEGRO , NAJLEPIEJ SPRAWDZONE Z GWARANCJĄ, chłopie, troche oleju...
Podałem ci wyzej cały zestaw 5d+50/1,8+60/2+17-40/4 masz zestaw do krajobrazu,potretu i makro, pelen zestaw z względnie tanim body i rozwojowym sprzętem, chyba kazdy siętutaj zgodzi że jest to nienajgorszy zestaw, który mozna zarówn dostać nowy (poza body) jak i uzywany czyt. tanszy. A teraz czekam na całą złość z twojej strony![]()