Witam!
Czy jest ktoś na forum, kto również posiada Canon'a 700d i byłby w stanie spersonalizować mi ustawienia aparatu? Będę bardzo wdzięczna!
Pozdrawiam!![]()
Witam!
Czy jest ktoś na forum, kto również posiada Canon'a 700d i byłby w stanie spersonalizować mi ustawienia aparatu? Będę bardzo wdzięczna!
Pozdrawiam!![]()
Co to znaczy spersonalizować ustawienia?
pomimo iż nie mam 700d to podejme się tego niezwykle ciężkiego przedsięwzięcia,
włącz raw+jpg,
Ustaw WB na automat
ustaw date zgodnie z tą którą masz na kompie (wszelkie info w instrukcji obsługi)
Zrobione
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
Chodzi zapewne o ustawienie żeby wychodziły ładne zdjęcia. Nigdy nikt Was nie prosił o coś takiego?![]()
tylko FF i do tego 5d classic, daje boski obrazek, plastyka tej mitycznej matrycy canona powoduje że po przesiadce z apsc na mieście ludzie zaczynają klaskać gdy wyciąga się aparat a babcia daje większe porcje obiadu a na święta dostajesz więcej prezentów, co żona robi to już nie chce mówic...
Kompletnie nie rozumiem tej ironiiChodzi o ustawienia dotyczące jakości obrazu, ze względu na brak książki, nie potrafię samodzielnie dojśc do tego aby ustawić tak kontrast, jasność i inne by jakość zdjęcia była zadowalająca, dlatego pytam czy posiadacz owego sprzętu jest mi w stanie przekazać jak ustawił swój, o ile te ustawienia są zadawalające
![]()
ale do tego klasyka 5d must be canon 50 1.8....of course tez klasyczny klasyk
inaczej nie bangla
Tak , podałem wczesniej, zdjecia z aparatu nie wychodzą takie jak widzisz na forach.
--- Kolejny post ---
Kurde bez 50/1,8 sie nie ruszam, podstawowe szkło do portretu oraz fotografii rodzinnej, dzieciecej a i w landszaftach daje rade, wielokrotnie sprawdzone, pamiętam jeszcze jak dziś kiedy to kupiłem ten obiektyw wybierając z pośród 20 innych gdyż ostrość w lewym rogu była jakś nie taka w poprzednich szkłach, dziś dzięki tej 50 odbiłem się od dna, wynająłem dom a wten piękny dzień obrabiam foty na moim macbooku w ogrodzie popijając dobrze schłodzonego szampana, czekam aż kucharz przygotuje obiad....