Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Dyfuzor do 430EX

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar tomphoto
    Miasto
    51°45'23 19°25'49

Domyślnie Odp: Dyfuzor do 430EX

Cytat Zamieszczone przez GalaktycznyMuczaczo Zobacz posta
    Jeżeli masz miejsce i liczysz się z jakością a kilka dodatkowych gramów nie robi ci różnicy na szyji bądź ramieniu polecam http://photo-tips-online.com/review/...loud-clear.jpg . mam od początku na 430 , uzywam na kazdym ślubie, bez górnej nakladki, odbijam światło od sufitu a to co wystaje ładnie doświetla wszelkie cienie pod oczami i nosem, dodatkowo możesz sobie obrócić lampę w prawo i wciąż masz to samo światło bo z kazdej strony jest taka sama powierzchnia, i w momencie gdy chcesz zrobić zdjęcie pionowe to nie musisz juz obracać całej głowicy tylko cyk szybko do góry i masz ładnie ustawione , proste, poręczne, daje fajny efekt, trochę waży ale , ej liczy się jakość?
    Gdzie coś takiego kupiłeś?
    http://www.tomphoto.pl Fotografujcie, jeżeli sprawia wam to radość.

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Cytat Zamieszczone przez tomphoto Zobacz posta
    Gdzie coś takiego kupiłeś?
    Są w każdym sklepie z akcesoriami do foto.
    Mam chińczyka za grosze, z plastiku są jedynie wymienne talerze, sama nakładka jest przezroczystą gumą, waży to dużo i zawsze się boję że mi lampę połamie w środku(notorycznie przeważa i puszcza trzymanie kąta - oczywiście w dynamicznych sytuacjach). Przy statycznych ujęciach jest ok.
    To kosztuje grosze (ja zakupiłem w eltecu za 20-30pln) więc warto kupić i samemu ocenić przydatność.

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Cytat Zamieszczone przez namoamo Zobacz posta
    Są w każdym sklepie z akcesoriami do foto.
    Mam chińczyka za grosze, z plastiku są jedynie wymienne talerze, sama nakładka jest przezroczystą gumą, waży to dużo i zawsze się boję że mi lampę połamie w środku(notorycznie przeważa i puszcza trzymanie kąta - oczywiście w dynamicznych sytuacjach). Przy statycznych ujęciach jest ok.
    To kosztuje grosze (ja zakupiłem w eltecu za 20-30pln) więc warto kupić i samemu ocenić przydatność.
    4 lata z tym foce, założone na 430ex I więc pomysl jak tam głowica juz od lat wyrobiona, niejeden ślub obleciało i pewnie niejeden obleci, nic nigdy się nie połamało. bardziej boje się że ktoś uderzmi mi w aparat czy szkło jak połamać głowice w lampie
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Uprawnienia umieszczania postów