Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Amerykańska legitymacja prasowa

Początki nałogu Awatar Oakhallow
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Amerykańska legitymacja prasowa

Czy w Polsce coś takiego ma szanse być honorowane, np na konferencjach prasowych??
    http://www.aipress.com/

Oakhallow
    Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja Ci za 100$ taką wystawię i będzie miała identyczną moc jak ta hamerykańska

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Triszer
    Ja Ci za 100$ taką wystawię i będzie miała identyczną moc jak ta hamerykańska
    Stary - drogi jesteś. U mnie 80$ w 3 językach + bonus smycz na szyję i dyplom z Corela a z dopiskiem ważna na calym świecie i poza
    MOŻE MI SIĘ CHCEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

legitymacja jest tyle warta ile wystawca jest wstanie zaplacic za akredytacje na rozne imprezy. wiec sobie sam odpowiedz...
    No chyba ze bedziesz udawal amerykanina i probowal wchodzic za free, ale wtedy to ja nawet ci ja wystawie za 60$

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    legitymacja jest tyle warta ile wystawca jest wstanie zaplacic za akredytacje na rozne imprezy. wiec sobie sam odpowiedz...
    No chyba ze bedziesz udawal amerykanina i probowal wchodzic za free, ale wtedy to ja nawet ci ja wystawie za 60$
    W zwiazku z tym że IFPO nic nie płaci za akredytacje/ chyba się nie mylę/ więc płacisz sam. To samemu też można na drukarce machnąć taki papier.
    Zresztą już były na forum poruszane kwestie "legitek" ich ważności etc. Tylko jeżeli masz zbedne 100$ to proszę bardzo. Kolejny papierek do ...... niczego tak naprawde
    MOŻE MI SIĘ CHCEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!

Początki nałogu Awatar Oakhallow
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

IFPO nic nie płaci za akredytacje/ chyba się nie mylę/
    Oczywiście, że nie płaci.

Jak się tempu przyjrzeć bliżej to jest to niesamowita maszynka do wyciągania pieniędzy od ludzi żadnych profi-gadżetów. Choć być może w warunkach amerykańskich się to sprawdza.
    Żeby w ich programu w pełni skorzystać (podręczniki, stock (w którym trzeba płacić za możliwośc sprzedazy zdjęć ), strona www, mail, konkursy itp.) to trzeba tak koło 1000$ wpompować.

Oakhallow

P.S.
    A tak swoją drogą jeśli jest podaż to gdzieś musi być popyt. Może rozkręcić forumową firmę akredytacyjną i rozsyłać takie gadżety po świecie...
    Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...

Początki nałogu Awatar swiderski
    Miasto
    Gorzów/ Szczecin

Domyślnie

No ale zawsze można pochwalić się przed kolegami, jaki to z nas "zawodowiec", ze nawet legitymacje z USA mamy
    Lepiej zamówić sobię ID od Diodaka- przynajmniej nie kosztuje 100$

Domyślnie

a ja bym sie nie chwalił że z usa jestem, bo często za to że sie jest z usa można po USzAch dostać

Uprawnienia umieszczania postów