Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Pokrętło główne eos 40 D ślizga się pomocy !!! Serwis Kraków???

Miasto
    Sanok

Domyślnie Pokrętło główne eos 40 D ślizga się pomocy !!! Serwis Kraków???

Dzień dobry.

Niestety nie mogę znaleźć nic na ten temat więc pisze tutaj jeśli złe miejsce to przepraszam
    Pokrętło główne się ślizga,(canon EOS 40D) czasem działa dobrze czasem nie i ot cały problem, nie wiem czy wymiana się opłaca jeśli tak to gdzie i za ile ??? Do warszawy mam spory kawałek jeśli ktoś może mi poradzić, polecić jakiś serwis w Krakowie lub Rzeszowie to był bym szczęśliwa.

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Pokrętło główne eos 40 D ślizga się pomocy !!! Serwis Kraków???

W Krakowie jest serwis przy ulicy Czapskich. Nie miałem (chyba na szczęście) przyjemności korzystać z ich usług, ale cieszy się dobrą opinią.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Awatar animaniak
    Miasto
    Katowice

Serwis z ul. Czapskich 1 przeniesiony na Kraków ul. Zapolskiej 42.

--- Kolejny post ---

Czyściłem u nich matrycę jestem zadowolony z usługi rano oddałem body po 3 godzinach odebrałem. Co do innych napraw proponuję zadzwonić tel. serwis 12 429 10 28
    Od poniedziałku do piątku od 10:00 do 18:00.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    W Krakowie jest serwis przy ulicy Czapskich. Nie miałem (chyba na szczęście) przyjemności korzystać z ich usług, ale cieszy się dobrą opinią.
    Widać bo dawno przenieśli .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec Awatar Tomeksad2

To samo mnie wczoraj dopadło. Naprawiał to ktoś ? Może można samemu czy tylko serwis ? Może ktoś wie ile taka przyjemność kosztuje ?

OK Znalazłem coś takiego
    http://www.canon-board.info/pierwsza...spuscie-84251/

http://www.canon-board.info/pierwsza...a-rolka-76101/
    Ostatnio edytowane przez Tomeksad2 ; 14-07-2014 o 18:54
    W planach 5D Mk VII, 35 1,4L Mk IV, 85 1,2L Mk V, 135 2L Mk IV.

Miasto
    Sanok

Dziękuje za odpowiedzi Kontaktowałam się z serwisem ( karków na ul. Zapolskiej 42 ) naprawę wycenili na 150 zł więc się tam wybiorę na pewno dam znać co i jak poszło. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje

Miasto
    Sanok

Może to zabrzmi jak reklama ale gorąco polecam serwis w Krakowie na Zapolskiej. Byłam pokrętło działa idealnie, koszt naprawy 150 pln czas realizacji to 1 godzina gwarancja na 6 miesięcy. POLECAM !!!!

Bywalec Awatar Tomeksad2

Izopropanol krótkie psiknięcie przez rurkę w szczelinkę przy pokrętle i działa normalnie. Jak długo zobaczymy
    W planach 5D Mk VII, 35 1,4L Mk IV, 85 1,2L Mk V, 135 2L Mk IV.

Uprawnienia umieszczania postów