Paprochwbody: wielkie dzięki
Podam Ci maila na priv
Pozdrawiam
Paprochwbody: wielkie dzięki
Podam Ci maila na priv
Pozdrawiam
Paprochwbody: mysl juz nad jakims serwerem na manual bo zaraz sie zacznie lancuszek![]()
Canon 30D
Ale wam dobrze. Też chciałbym mieć 30D :P no może kiedyś się dorobie bo narazie to do mojej 350 musze jeszcze kilka akcesoriów kupić. Pewnie jak będzie 50D to wtedy puche zmienie heheh
Bonku ja zaczynalem zbierac i marzyc jak wszedl 300D , dopiolem swogo dopiero przy 30D (przeszlem 300D, 10D, 20D, 350D).
Pozdrowki
Paweł
EOS 5D | EOS 30+BP-300 | 17-40/4.0L | 24-105IS/4.0L | 50/1.8 | 85/1.8 | 90-300/4.5-5.6 | 420EX
TommytheCat:Za drobną opłatą jestem w stanie zrobić nawet własną instrukcję do 30Di do niej dorobić stronę internetową.
Będę wysyłał po kawałku codziennie do kolegów, może oni też potem podzielą się z innymi:-D
wiem co pisze, niebawem ruszy lawina :P
Canon 30D
Witam,
właśnie zmieniłem 350d na 30d. Różnica mówie Wam jest niesamowita.
W stosunku do mojego egzemplarza 350d (a trochę był lewy ) w 30d :
- szybciej działa AF
- lepiej działa pomiar światła, w 350d pomimo poprawnego histogramu zdjęcia wymagały sporo pracy aby je poprawnie naświetlić w PS
- super ergonomia
i przedewszystkim fotki niesamowicie ostre .
Podejrzewam, że mój 350d był dobrze skopany bo w serwisie Canon nie poradzili sobie z jego naprawą i skorzystałem z prawa do wymiany![]()
Na tym samym obiektywie??Zamieszczone przez JackC
Kurczę, matryca ta co w 20D czyli porównywalna z 350D. Podłączam się do pytania czy na tym samym szkle?Zamieszczone przez JackC
EDIT: DoooooooooobraMyślałem, że zmienił puchę na 30D, a wcześniej zamienił uszkodzene 350D na dobre. No i chciałem wytknąć nadmierne podniecanie się 30D
![]()
Ostatnio edytowane przez Raff ; 08-04-2006 o 19:39
Przeciez napisal, ze mial uszkodzone body, ze az mu serwis wymienil na 30D bo nie mogli tego naprawic.