Strona 11 z 30 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 296

Wątek: CANON 30d - pierwsze wrażenia

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Wybaczcie, dzis kolejne 12h w pracy Moge wystosowac takie zapytanie do dyrekcji.. ale pytanie, czy to nie to samo co zlozyc zamowienie w Canon PL na tak duze zamowienie?

A tak poza tym, raczej w gre wchodzila by wyslka kurierem.. chyba ze ktos by przyjechal do B-stoku.. ale i tak wpierw przedplata na konto, bo trzeba przeciez za to jakos zaplacic

No ale to gdybanie - jesli bedzie cos wiadomo to dam znac.. narazie nie napalac sie

Początki nałogu

Domyślnie

Przedplata wiadomo, wysylka kurierem coz trudno co robić. Rozumiem ze nie jestesmy wstanie zalatwic z szefostwem FJ wysylki dla poszczegolnych osob na FJ w konkretnych miastach. Zreszta to i tak niezly zamiąch jest, bo jak sie ktos wylamie to blada twarz dla reszty co wyslala kase :-). Czacha zapytaj dyrekcji moze akurat sie uda. Jak dla mnie wysylka kurierem jest OK!. Napisz co z gwarancja, czy to by bylo z dystrybucji Canona z polska gwarancją?

Pozdrowki
    EOS 5D | EOS 30+BP-300 | 17-40/4.0L | 24-105IS/4.0L | 50/1.8 | 85/1.8 | 90-300/4.5-5.6 | 420EX

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Jak sie dowiem to napisze - narazie nie ma co snuc domyslow.

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

już chyba z tym odbiorem w Krakowie to przesadzacie przy tej cenie - tak dobrze to tylko w Erze mają ;-)

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    Wybaczcie, dzis kolejne 12h w pracy Moge wystosowac takie zapytanie do dyrekcji.. ale pytanie, czy to nie to samo co zlozyc zamowienie w Canon PL na tak duze zamowienie?

A tak poza tym, raczej w gre wchodzila by wyslka kurierem.. chyba ze ktos by przyjechal do B-stoku.. ale i tak wpierw przedplata na konto, bo trzeba przeciez za to jakos zaplacic

No ale to gdybanie - jesli bedzie cos wiadomo to dam znac.. narazie nie napalac sie
    ja po swoje 11 szt moge przyjechać osobiście - a jak ktoś wpłaci to mogę i dla niego odebrać i wysłać Stolicą (mam rabat po 20 - 25 zł od paczki wyjdzie

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Oj, niech no ten watek tylko przeczytaja ludzie z forum Nikona, z ktorych tak sie nabijaliscie(-smy) przy okazji przedpremierowych zapisow na D200 ;-)

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

No ale roznica polega na tym, ze 30D juz jest - a zapisy dotycza jedynia mozliwosci zorganizowania dobrej ceny

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dobrze powiedziane. Pozdrawiam Wiesław

przemoch
    Guest

Domyślnie

witam.

ja zakupiłem 30d kit (EF 18-55 mm) wczoraj - cena we włoszech 1200 euro, niestety mam na razie tylko instrukcję po włosku - ale już się ciągnie wersja ang.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Lublin

Smile

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    co wiecej, jest hiper-profesjonalny-niezwykle-niesamowity ficzer zwany pomiarem spotowym. tak, taki jak w kosztujacych 100$ najbardziej go...nych mydelnicach Nikona czy Minolty
    wow... czyzby kuniec slynnej najbardziej idiotycznej na swiecie polityki segmentacji rynku przez canona?

Strona 11 z 30 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów