Trochę mało innowacyjny w stosunku do 20D - tak jak wiekszośc oczekiwałem trochę większych zmian (a 10 milionowa matryca wydawała sie niemal pewniakiem) ten pewnie bardziej na 20 DM by pociągnoł jak na nowy numerek ale nie ma co wybrzydzać udało sie mi jekoś przeskoczyć etap 20D to na kupno tego już jestem skazany (tym bardziej że debiut nastąpił w najbardziej korzystnym dla mnie momencie - czas mojej aktywności fotograficznej zaczyna sie w połowie maja wiec jak sie teraz trafi za 4500 to go łykne a jak nie to poczekam jak sytuacja sie rozwinie na naszym rynku i kupie za miesiąc - troche czasu zostało i choć nowość kusi jak diabli to dam sobie trochę na wstrzymanie. No i czekam na ten nowy objektyw 17-55 2.8 IS - zawsze to w zestawie jest szansa by taniej kupić

cichy a wynalazku w postaci zasłonki do wizjera (takiej jak miał nikoś F90x lub olek e10 to ten Canon chyba jeszcze się nie dorobił ? Niby drobna rzecz ale przydatna była do robienia zdjęć nad tłumem z aparatem w wyciagniętej łapie