Pokaż wyniki od 1 do 10 z 155

Wątek: 10-18mm F4.5-5.6 już oficjalnie

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Sulechów

Domyślnie Odp: 16-35mm F4L IS i 10-18mm F4.5-5.6 już oficjalnie

Łatwo kupić nie będzie... Właśnie miałem telefon z pewnego sklepu na C ;-) Okazuje się, że złożono dziesiątki zamówień na 10-18 (w tym moje) a na Polskę przyszły... 4 obiektywy! I nie wiadomo kiedy będzie kolejna dostawa. Wszyscy chcą mieć bieda-UWA.

--- Kolejny post ---

Łatwo kupić nie będzie... Właśnie miałem telefon z pewnego sklepu na C ;-) Okazuje się, że złożono dziesiątki zamówień na 10-18 (w tym moje) a na Polskę przyszły... 4 obiektywy! I nie wiadomo kiedy będzie kolejna dostawa. Wszyscy chcą mieć bieda-UWA.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Odp: 16-35mm F4L IS i 10-18mm F4.5-5.6 już oficjalnie

Cytat Zamieszczone przez Suchy Zobacz posta
    smiechlem... 4 obiektywy na 36-milionowy kraj, w ktorym na pniu zejdzie takich obiektywow 4000.

coraz bardziej lubie Canona i jego podejscie do cropa. daje bardzo wyraznie do zrozumienia, ze robi to bo musi, ale "lepiej kupcie sobie wszyscy FF"...
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów