Cytat Zamieszczone przez centur Zobacz posta
napiszę coś co juz pisałem wcześniej, nie cierpię kupować używanych body. Nowe cropy są na tyle przystępne cenowo że mz po prostu nie warto. Osobiście też nie lubię używać body z wytartymi gumami przesiąkniętymi potem poprzedniego właściciela no ale to tylko moje zdanie z którym wielu się nie zgodzi. Używane słoiki jak najbardziej ale body tylko nowe a takie które mają powyżej 100k strzałów w ogóle radzę sobie odpuścić ....
Z tym potem to trochę pojechałeś po bandzie, trzeba wiedzieć co się kupuje, a z drugiej strony poważny człowiek nie sprzedałby takiego aparatu.

Nowe cropy (ff zresztą też) często nie umywają się jakością wykonania do starszych puszek, w szczególności z najwyższych profesjonalnych/zaawansowanych serii (nie mówiąc już o świetnym stosunku jakości do ceny w przypadku starszych korpusów).
Widać mało jeszcze "przeszedłeś" sprzętowo. Sam kupiłem swego czasu profesjonalną puszkę na drugiej migawce po wymianie (pierwsza miała zrobione ponad 300 tys.), pomimo śladów użytkowania aparat został wyczyszczony i jest już "mój", ciągle na nim pracuję.

To trochę tak jak w hotelu, dostajesz uprane prześcieradło, ale upierasz się że chcesz nowe, "bo tak".