Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Osłona na LCD

Widok wątkowy

Bywalec
    Miasto
    Wrocław, Radosmko

Domyślnie

Ja kupilem na allegro wlasnie dobrą, bardzo sztywna, mam ja od ok roku i na zadnym z wyswietlaczy nie widac absolutnie zadnych roznic w stosunku do stanu z momentu zalozenia, zadne rogi nie odstaja, nic sie nie odklaja i nie ma zadnych rys i sladow. Folia jest dosc sztywna, jak plastik bardziej niz folia.
    Choc ciezko sie ja przyklajalo i chyba 2 wczesniej zepsulem zanim udalo mi sie przykleic idealnie (na gornym wyswiatlaczu w ogole nie widac ze jest folia tak mi sie udalo ja dopasowac, ale na dolnym wyszlo minimalnie krzywo ). Generalnie jest tak przejrzysta ze nie odczuwa sie jej obecnosci a jak sie ladnie przklei to nawet trudno sie zorientowac ze tam cos jest na tym wyswietlaczu jeszcze...
    Pmietam ze byla to folia docelowo do telefonu sonyericsson P-900 i moze dlatego taka dobra bo tam sie rysikiem caly czas po tym wyswietlaczu jezdzi a ona ma sie trzymac i nie rysowac...
    A do 350 bedzie jeszacze latwiej bo jest tylko jedna duza szybka wyswietlacza.

Pozszukam i zamiesze link jak znajde...

Edit:
    Teraz na allegro juz nie ma tych folii, ale przypomnilo mi sie ze byla to folia z poliweglanu i w przeciwienstwie do niektorych miala calkowicie gladka strukture, jak org. powierzchnia szybki przed lcd.
    Ostatnio edytowane przez kociu ; 28-03-2006 o 12:37
    eos 10D, zenit TTL
    kilka obiektywów, statyw, wężyk home made...

Uprawnienia umieszczania postów