Posiadam tablet'a Lenovo z Androidem 4.2 (tak myślę że to 4.2)
Moje obecne gry mi się znudziły... Znacie jakąś grę w którą bez przerwy gracie ?
Mam dużo pamięci
--- Kolejny post ---
Piszcie odpowiedzi
--- Kolejny post ---
Czekam , mi nudno
Posiadam tablet'a Lenovo z Androidem 4.2 (tak myślę że to 4.2)
Moje obecne gry mi się znudziły... Znacie jakąś grę w którą bez przerwy gracie ?
Mam dużo pamięci
--- Kolejny post ---
Piszcie odpowiedzi
--- Kolejny post ---
Czekam , mi nudno
ViolettaPL nie pomyliłaś forum? Sądząc po aktywności w innych wątkach to użytkownik do zablokowania do czasu osiągnięcia przynajmniej 12 roku życia...
Moderatorzy... "wiecie co z nią zrobić!"![]()
polecam: Robbo
Kup mocnego PC'ta i graj w "normalne" gry jak World of Warcraft, Guild Wars 2, Battlefield 3.
Polecam poczytać dobre książki, a moderatorzy...Zresztą nie będę pisać po raz kolejny tego co wyżej.
![]()
Nadal więcej sprzętu niż umiejętności...
niewiem czy ludzie nie zauwazyli ale jest to typowa prowokacja, bo nawet majac 12 czy 14 lat logując sie na forum tematyczne , bedąc małolatą zadaje sie pytania odnośnie foto, tutaj przykład typowego podjazdu na forum, nuda i zapewne brak zainteresowań oraz nadmiar czasu owocuje takimi skarbami, moim zdaniem polecam poprostu zostawić w spokoju nie pisać i będzie cisza, jezeli pojawi sięspam ze strony uzytkownika administratorzy sami to wyłapią i zablokują.
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
Hi Violetta, ja mam 83 lata i polecam Ci grę poniżej.
Na pewno Ci się spodoba, za moich czasów to był hit, grałem bez przerwy dniami i nocami na okragło bez jedzenia i bez spania. Strasznie wciaga. W dzisiejszych czasach takich gier nie ma.
http://m.youtube.com/watch?v=hj-N0zYrS7o