14. jest przykadrowana, miałam wrażenie, że taki kadr będzie lepszy (no i mniej się szumy rzucają w oczy). Tak wygląda pełen kadr z cropa. Może pierwotny zamysł nie był jednak taki zły.
15.
14. jest przykadrowana, miałam wrażenie, że taki kadr będzie lepszy (no i mniej się szumy rzucają w oczy). Tak wygląda pełen kadr z cropa. Może pierwotny zamysł nie był jednak taki zły.
15.
Ostatnio edytowane przez Domcia ; 16-07-2014 o 22:25
cześć jak widzę pani Dominika lubi portrety, a ja się na nich nie znamjednak odczuwam brak fotek całych zwierząt, cała galeria wypada bardzo ładne jednak nr.1 dla mnie to zdjęcie 6. złapane Bieszczady pozdrawiam
@2banan, łapanie całych zwierząt w zoo tak, by wygładało to w miarę możliwości naturalnie jest trudnym zadaniema widoczków mam sporo i własnie po mału się zbieram na urlop to mam nadzieję, będzie się czym pochwalić
![]()
no tak, na pewno nie jest łatwe jednak jak znam wrocławskie zoo to jest tam taki mega leniwy lew wiecznie gdzieś pod drzewem leń jeden koniki np. polski czy może ptactwo nad jeziorkiem, gdzie można pokazać całość bez murowanego tła
bo jak przepuszczam o to ci chodzi z tym naturalnym strzałem, szczególnie o tło, tak wnioskuje nie wiem jeszcze jak jest teraz w zoo chwile mnie tam nie było
Lwa kiedyś spotkałam w ładnej pozycji na skarpie pod drzewem, tylko potem okazało się, że większość fot poruszyłam.Więcej już się tak nie udało go dorwać.
-----
Początek mojej podróży po Szwecji.
16. Rostock, w oczekiwaniu na prom.
17. Prom
18. Malmo
19. Turning Torso, Malmo
20. Malmo
16
za dużo nabrzeża,za mało statku
17
Prom od strony furty jest paskudny ,jak każdy prom,a wzmocnienia odbijaczy pognębiły go zupełnie
19
Ciekawy budynek ,z bliska szerokim kątem byłoby ultra
btw
wrzucaj statkowe z wojaży
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
Promy też mają swój urok, choć nieraz trzeba wytężać wzrok.
Specjalnie dla Ciebie coś z szuflady.Rosyjski MIR, brat naszego Daru Młodzieży.
21.
21
Bardzo,bardzo,bardzo ładne, dziękuję .
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
Fajny wycieczkowy set, ujęcia z miasta bardzo dobre, 19 budowana chyba na żyle wodnej?
Piękny żaglowiec btw, widziałem MIR-a w nocy w niedzielę na niebie. Wielki w porównaniu do satelit i szybko się porusza.
@Słowiczek - Malmo sobie porobiło takie mini kanały blisko morza, wygląda to ładnie, głeboko tam nie jest, nawet nie śmierdzi za mocno.![]()
Dorzucam kilka zdjęć ze Skanes Djurpark (Szwedzkie Zoo).
22. Żaba wodna
23.
24. Gęś Gęgawa
25.
26. Szop był poddany ciężkiej obróbce, aby cokolwiek z tego zdjęcia uratować - można się pastwić