dokladnie tak, dlatego dobrze by bylo zeby pytajacy sprecyzowal co to znaczy "zdjecia w domu'Zamieszczone przez TOKIN
dokladnie tak, dlatego dobrze by bylo zeby pytajacy sprecyzowal co to znaczy "zdjecia w domu'Zamieszczone przez TOKIN
Ale co ma precyzowac???Zamieszczone przez Jac
Czlowiek sam juz sobie odpowiedzial - chce zeby cala rodzinka przy stole sie zmiescila, a z tym szkielkiem to nie jest mozliwe (chyba, ze ma sie pokoj 80m2)
Uważam, że to szkło powinno znaleźć się w torbie(plecaku) każdego fotoamatora. Bardzo ostre za rewelacyjną cenę. Używam go często do analoga i dSLR-a pomimo, ze mam jeszcze 5 innych szkieł. Jedyną rzeczą na, którą trzeba uważać (poprostu ostrożność i rozwaga) na plastikowy bagnet. Ale to pozwoliło na ta rewelacyjna cenę! Polecam to szkło.
Pozdrawiam
Zamieszczone przez Pikczer
czytaj dokladnie ;-) przecierz autor watku i pytania wojtek_j nic na ten temat nie pisal, tylko z Tokinem sobie gdybamy ;-)
Zamieszczone przez Jac
a już myślałam, że to JA coś przeoczyłam...![]()
Autor wątku pewnie jeszcze śpi![]()
Uważam, że dobre szkiełko i cena bardzo przyjemna, jak na ta jakoś.
Familie całą moęz nie obejmiesz, ale możesz każdemu z osobna portrecik zrobić![]()
Uff... Pokrywa się, pokrywa. W 18-55mm masz przecież 50mmZamieszczone przez wojtek_j
Z tym, że mydlane a w 50/1.8 ponoć żyleta (ale kiedyś się dowiem osobiście). Nadaje się do domu i w plener. W 350D to odpowiednik 80mm dla małego obrazka czyli takiej "klasycznej portretówki". Warto go kupić bo kitem dobrego jakościowo portretu nie zrobisz
A na imprezę kit jak znalazł, tak więc hulaj dusza...
![]()
dzięki za odpowiedż.Kupuję ten obiektyw.Znalazłem za 370 zł.
ja znalazłem za 333 http://abfoto.pl/?d=produkt&id=60
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Kupiłem u nich ale nie wiem czy dobrze bo nie wiadomo ile trzeba czekać.Nawet długo mówią.Chyba zrezygnuję.