-
Uzależniony
Odp: Pralka kaput, co kupić do 1500 zł ?
Niedawno stałem przed takim samym dylematem i zdecydowałem się na BEKO.
BEKO WMB 61242 PL
Jako jedyni dają w tej cenie (ok 1000zł) takie parametry (np A ++ czy elektroniczny programator który dokładnie pokazuje ile zostało do końca prania i do tego 5 lat gwarancji
BEKO -info o gwarancji
BEKO WMB 61242 PL - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Używam już pół roku i żadnych problemów a 100% zadowolenia. Boscha odradzał mi sprzedawca. Jedyny serwis jest w Gliwicach a na części czeka się w razie awarii nawet miesiąc. Facet miał dość wysłuchiwania żali od klientów i przerzucił się na BEKO które ma serwis podobno prawie w każdym mieście wojewódzkim chyba wszystkie części na stanie i w razie problemów przyjeżdżają Ci do domu i naprawiają od ręki.
Jeśli jednak zdecydujesz się na Boscha poszukaj info na elektrodzie. Tylko niektóre serie są dobre, reszta (zwłaszcza ze z bębnem zespolonym czy jakoś tak) to padaka jakich mało i praktycznie nienaprawialna.
AEG i Elektrolux podobno są całkiem dobre ale te sensowne kosztują prawie 2 tysiące. Za taka cenę wolę kupić 2 pralki BEKO z 5 letnią gwaranją, stratny na pewno nie będę zwłaszcza że w razie czego to za 5 lat nowe prali będę oszczędniejsze i jeszcze bardziej wszystkomające
Ostatnio edytowane przez kaindox ; 26-06-2014 o 17:53
Uprawnienia umieszczania postów