Pokaż wyniki od 1 do 10 z 124

Wątek: Pralka kaput, co kupić do 1500 zł ?

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Pralka kaput, co kupić do 1500 zł ?

Ale jaja. Tzn co za zbieg okoliczności. Wczoraj był u mnie mechanior i uroczyście ogłosił zgon. A miałem kupić sobie telekonwerter .
    Po 8 latach Boscha Classixx5 (WOR... otwierany do góry) zrobił się nieszczelny i ogólnie do pupy.
    Nie polecam włoskich wyrobów i Polara oraz LG.
    Spokojnie można kupić AEG, Bosch, Electrolux. Jak masz miejsce to kupuj klasyczną otwierana do przodu. Jest sztywniejsza, bardziej żywotna.
    Ja zamówiłem dzisiaj sobie Electroluxa Electrolux EWT0862TDW - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD. Nie daj się podpuścić na jakieś wynalazki typu 1200 obr/min - bo kto to rozprasuje .
    Klasę A+, czy A+++ też olewam. Chyba, że ktoś ma duży dom i wszystkie urządzenia w A+++. Pobór wody jest większy o 12l na jednym praniu niż w pralce za 1 500zł tej samej firmy. Czyli po 20 praniach w miesiącu dokładam jakieś 240l H2O. Metr sześcienny (1000l) zimnej wody kosztuje 7,45 wraz z odprowadzeniem ścieków.

Uważam, ze nie ma co przepłacać, bo za 5 lat będę szukał kolejnej.
    Niestety nie mieści mi się w łazience duża praleczka, a szkoda, bo pewnie posłużyłaby ze 2 lata dłużnej.
    Ostatnio edytowane przez cobalt ; 26-06-2014 o 15:08
    C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
    www.cobalt.fr.pl

Uprawnienia umieszczania postów