Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Eos 350D - nie włącza się, przy wkładaniu baterii słychać tylko migawkę.

Mieszany widok

Domyślnie Eos 350D - nie włącza się, przy wkładaniu baterii słychać tylko migawkę.

Witam,

Padł mi chyba dokumentnie 350D.

Aparat nie włącza się, raz tylko wywalił error 99.
    Przy wkładaniu baterii słychać migawkę.
    Zastosowałem znalezione w sieci porady: czyszczenie styków, reset, doładowanie baterii i wymianę baterii podtrzymującej pamięć, podmianę kilku obiektywów, zero rezultatów - maszyna nie staruje.

Czy są jakieś inne ewentualne triki?
    Mam wrażenie że zostaje mi serwis, zastanawiam się tylko czy naprawa to nie będzie kwota przewyższająca połowę wartości rynkowej sprzętu.

Głowę mam już kwadratową bo nie wiem czy wysyłać na Żytnią czy gdzieś indziej...

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Eos 350D - nie włącza się, przy wkładaniu baterii słychać tylko migawkę.

ponoć standard w 350D , jakaś sama z siebie śrubka się wykręca i zwiera coś na płycie, z tego co pamiętam kiedyś brali za to 200zł
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Domyślnie Odp: Eos 350D - nie włącza się, przy wkładaniu baterii słychać tylko migawkę.

Początki nałogu Awatar kulek855
    Miasto
    Podkarpackie

Moim zdaniem masz do wymiany migawkę.

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

polecę po standardzie, jeżeli niewiesz co robić idź do serwisu, temat niżej bądź wyżej znalazł się kozak który wziął się za czyszczenie matówki, wbrew temu co mówili koledzy z forum, finału można sie tylko domyślać...
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Cytat Zamieszczone przez lubicz Zobacz posta
    Witam,
    Padł mi chyba dokumentnie 350D.

[CIACH]...
    Czy coś się wyjaśniło?

Pozdr
    Lutek
    EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150

Uprawnienia umieszczania postów