Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Tablet a zrzut zdjęć na niego ?

Uzależniony Awatar Zbyszko666
    Miasto
    Śl.

Domyślnie Odp: Tablet a zrzut zdjęć na niego ?

Cytat Zamieszczone przez Michlax Zobacz posta
    Ja używam Kingston MobileLite Wireless, podłączasz czytnik CF do tego urządzenia, łączysz się z tabletu/telefonu/komputera z siecią wifi przez niego utworzoną i można zgrywać pliki.

--- Kolejny post ---

Ja używam Kingston MobileLite Wireless, podłączasz czytnik CF do tego urządzenia, łączysz się z tabletu/telefonu/komputera z siecią wifi przez niego utworzoną i można zgrywać pliki.
    To odpada potrzebuje czegoś co będzie pod ręką ,a nie coś co wymaga połączenia z WI-Fi.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Michlax Zobacz posta

--- Kolejny post ---

To odpada potrzebuje czegoś co będzie pod ręką ,a nie coś co wymaga połączenia z WI-Fi.

Miasto
    Olawa

Ja zasysam prosto z aparatu, 450D, Acer Iconia i przejscowka OTG. Działa bez problemu. No i oczywiście kopiowanie na kartę pamięci.

Dopiero zaczyna

Przecież może być pod ręką, urządzenie tworzy sieć, ty się z nią łączysz i masz dostęp do urządzenia podłączonego przez usb. Działa choćby w lesie
    Najlepsza opcja to bezpośrednio się podłączyć pod usb w tablecie, ale musi obsługiwać otg.

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Początki nałogu Awatar Diabeł
    Miasto
    Płock

Zbyszko nie prościej kupić zwykły foto bank na dyski 2,5 cala np.
    HyperDrive Portable Digital Storage Products for iPhone, iPad, Android, Cameras Taki foto bank używam od 2008 roku tylko w takiej wersji Sanho HyperDrive COLORSPACE - nowy fotobank - - Swiatobrazu.pl. Urządzenie proste w obsłudze, małe i poręczne. W podróżach jak dla mnie nie zastąpione, zero problemów.

--- Kolejny post ---

Zbyszko nie prościej kupić zwykły foto bank na dyski 2,5 cala np.
    http://www.hypershop.com/HyperDrive/ Taki foto bank używam od 2008 roku tylko w takiej wersji http://www.swiatobrazu.pl/sanho_hype..._fotobank.html. Urządzenie proste w obsłudze, małe i poręczne. W podróżach jak dla mnie nie zastąpione, zero problemów.

Uzależniony Awatar Zbyszko666
    Miasto
    Śl.

Sprawa się rozwiązała - czytnik 5w1 micro USB + karta 32GB do Tabletu.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów