Tytusie nie ma prawdy leżącej po środku.Zamieszczone przez Tytus
każdy ma swoją prawdę. Tak jak jeden uwielbia Coca-Colę a drugi jej nienawidzi. Czy to oznacza że prawda o Coca-Coli jest gdzieś po środku dla mnie oraz, że ten środek określa stopień uwielbienia tego napoju dla innych?
wyznaję zasadę, że jak coś robię to robię - jak nie to stado esesmanów nie jest mnie w stanie do niczego zmusić ... podobnie jest z kupowaniem rzeczy, które mają spełniać jakąś funkcję ... statyw ma być stabilny w kazdych warunkach w których go będę używał AMEN ... jeśli nie to nie spełnia warunków stawianych statywowi i nie wchodzi w zakres mojego zainteresowania ...
podobnie jest np. z papierem toaletowym ... ma mi nie drapać zwieracza, ładnie ściągać masę kałową i nie przepuszczać jej w stronę paluszków AMEN ... każdy inny papier toaletowy, bez względu na przepływy kapitału i jego zamrażanie mnie nie interesuje ... nie wydam 1 grosza na coś co skutecznie umożliwi mi podcieranie się gołą reką ... nie wiem jak do takiej kwestii podchodzą finansiści ... je jednak jestem za biedny by wyrzucać pieniądze na rzeczy nieużyteczne i zbyt cywilizowany by wydłubywać kał z pod paznokci ...